Moderátor: Luki
petrazelva píše:No, vzhledem k tomu, co se mezi nimi někdy muselo stát.. Jinak by asi Wilík nepřišel na svět, že ano Podle mě to bylo tak pěkně jemně shipperské, v jakémkoli jiném seriálu by byly postelové scény, ale tady stačí obětí a oko shippera nezůstane suché..
petrazelva píše:No, vzhledem k tomu, co se mezi nimi někdy muselo stát.. Jinak by asi Wilík nepřišel na svět, že ano Podle mě to bylo tak pěkně jemně shipperské, v jakémkoli jiném seriálu by byly postelové scény, ale tady stačí obětí a oko shippera nezůstane suché..
kimberly píše:Tento diel sa mi veľmi páči,. to bez debaty, ale niekedy mi prišiel shipperský až prehnane...Mulder a Scullyová sa k sebe vždy chovali tak rezervovanejšie, čiže tu mi to prišlo, že majú k sebe blízko až prehnane.
Angelitos píše:kimberly píše:Tento diel sa mi veľmi páči,. to bez debaty, ale niekedy mi prišiel shipperský až prehnane...Mulder a Scullyová sa k sebe vždy chovali tak rezervovanejšie, čiže tu mi to prišlo, že majú k sebe blízko až prehnane.
V tomhle s tebou souhlasím. Díl mám taky ráda, ale myslím si přesně to, co jsi tu napsala
peta111 píše:Kdo ví, co se kdy odehrálo.. jen "diváci" to neviděli
kimberly píše:peta111 píše:Kdo ví, co se kdy odehrálo.. jen "diváci" to neviděli
Áno, veď o tom aj všetci veľmi radi špekulujeme.
Petraela_x píše:Vie sa vôbec aspoň približne kedy sa odohrávalo to, keď Scullová povedala Mulderovi o tom že sa to nepodarilo? Ako dávno to bolo pred All Things?
Je to ale diel veľmi pekne urobený, fakt, mala som stiahnuté hrdlo, keď si pomyslím, že by som bola v takej situácii, tak neviem... Scullyová je proste trieda!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků