Moderátor: Luki
MrSmith píše:Ktorá séria má najlepší DVD obal a prečo je podľa vás najlepší?
admin píše:MrSmith píše:Ktorá séria má najlepší DVD obal a prečo je podľa vás najlepší?
Záludná, ale zajímavá otázka ... Předem musím říct, že mě příliš nezaujalo prvních pět sérií (obal páté série je už lepší, ale třeba druhá a čtvrtá nic moc). Naopak velmi se mi líbí obaly k 6. až 9. sérii. Šestá i sedmá má skvělé barevné ladění a na osmé to zase moc sluší Scullyové ... Ale nakonec u mě docela s přehledem vítězí devátá série. Moc se mi líbí výběr barev a především - je tam Reyesová, respektive všichni moji čtyři oblíbení agenti... Devítka je vážně nej.
MrSmith píše:Deviata je proste uplne naj. Ako vravi Krycek, su tam vsetci nasi oblubeni agenti. Strasne sa mi pacia obaly na 5. seriu a vyssie. Najhorsia je podla mna 4. seria.
Luki píše:MrSmith píše:Deviata je proste uplne naj. Ako vravi Krycek, su tam vsetci nasi oblubeni agenti. Strasne sa mi pacia obaly na 5. seriu a vyssie. Najhorsia je podla mna 4. seria.
4. imho ujde ale 3. mi příjde takový zvláštní... nedokážu to přesně vyjádřit...
MrSmith píše:Luki píše:MrSmith píše:Deviata je proste uplne naj. Ako vravi Krycek, su tam vsetci nasi oblubeni agenti. Strasne sa mi pacia obaly na 5. seriu a vyssie. Najhorsia je podla mna 4. seria.
4. imho ujde ale 3. mi příjde takový zvláštní... nedokážu to přesně vyjádřit...
Je tam velmi velka Mulderova hlava
XGirl píše:Jinak se ale hezky střídají - 1. oba stejně, 2. více Scully, 3. více Mulder, 4. oba stejně, 5. více Scully, 6. více Mulder, 7. oba stejně...Osmička a devítka je trochu něco jiného. Třeba na páté sérii se mi líbí, jak je každý obrázek jakoby "podmalován" černým olejem, docela originální nápad
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků