Moderátor: Luki
pitrysek píše:Skvělý díl
nabaa: Máš ve svém příspěvku hroznou hrubku
pitrysek píše:Skvělý díl
nabaa píše:pitrysek píše:Skvělý díl
Pořád? Teda našla jsem akorát chybu v čárce, tak jestli jsem slepá a tu hroznou pořád nevidím, prosím o "navigaci".
nabaa píše:A no jooo! Já jsem tak usilovně hledala gramatickou hrubku (když bylo řečeno, že tam je hrubka), že mi tohle ujelo. Samozřejmě tam má být Reyesová, ne Scullyová. Omlouvám se, stydím se a jdu se zahrabat...nevylezu až do zimy.
Utero píše:nabaa píše:A no jooo! Já jsem tak usilovně hledala gramatickou hrubku (když bylo řečeno, že tam je hrubka), že mi tohle ujelo. Samozřejmě tam má být Reyesová, ne Scullyová. Omlouvám se, stydím se a jdu se zahrabat...nevylezu až do zimy.
Vsak jenom uprav prispevek a muzes rict, ze si to cele Pitryska vymyslela
Utero píše:nabaa píše:A no jooo! Já jsem tak usilovně hledala gramatickou hrubku (když bylo řečeno, že tam je hrubka), že mi tohle ujelo. Samozřejmě tam má být Reyesová, ne Scullyová. Omlouvám se, stydím se a jdu se zahrabat...nevylezu až do zimy.
nabaa píše:Utero píše:nabaa píše:A no jooo! Já jsem tak usilovně hledala gramatickou hrubku (když bylo řečeno, že tam je hrubka), že mi tohle ujelo. Samozřejmě tam má být Reyesová, ne Scullyová. Omlouvám se, stydím se a jdu se zahrabat...nevylezu až do zimy.
To bych neudělala. Upsala jsem se, to se stává...a pitrysek mě na to upozornila. Myslím, že vše je ok.
KayTee píše:Moc se mi to líbilo.
Rozhovor v autě o povahách byl prostě kouzelný... jak oba čekali co bude a jak se na sebe dívali, když se rozloučili. A pak jak si Doggett představoval, že se opravdu políbili..
Trochu mě mrzelo, že Scully to tak rychle vzdala. Kdyby tam ležel Mulder, tak by taky bojovala a byla proti odpojení...Ale aspoň se snažila to oddálit, no..
Audrey byla dobrá správně roztržitá a ustrašená. Herečka to zahrála super.
No a celkově to bylo takové hezky shippy a na konci jsem jenom vydechla a řekla: Hmmm, to bylo hezkééé!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků