Moderátor: Xeninka
Xeninka píše:Na Voyageru jsem odkojená a trochu si pamatuju i DS9 a TNG, ale Voayger mě chytil od prvního dílu - ženská kapitánka, no to bylo něco
Loni nebo předloni jsem skoukla komplet DS9 i TNG a nedovedu se rozhodnout, kterej z těch co už jsem zmínila mám za nej... Nicméně nová Enterprise s Archerem, která se odehrává ještě přes TOSkou (kterou jsem nikdy pořádně neviděla a zatim mi to ani moc neláká...) se mi líbí také, ač spousta lidí tvrdí opak.
Jinak láska ke scifi ve mě od dob sledování Voaygeru přetrvala až dodnes jo a taky jsem vstávala na Voyager v noci a zapisovala jsem si do deníčku o čem byl daný díl ale vstávala jsem na to tajně, to byl vždycky adrenalin slízt dolů po schodech abych nebyla slyšet a zapnout televizi a okamžitě na ní ztlumit zvuk
pitrysek píše:Ze Star Treku jsem viděla jenom pár dílů asi před(ani nevím kolika lety) a vůbec mě to nezaujalo, vlastně ani nevím o co tam jde Někdy až to budou dávat, tak se na to určitě podívám, třeba mě to po těch letech zaujme Jinak jsem na tom podobně jako nabaa-můj druhý nejoblíbenější seriál do teť je Nikita, ke který jsem vstávala kolem třetí hodiny ranní.
k212 píše:... DS-9 - mi odjakživa unikal a nikdy mě pořádně nechytnul...
ENT - jsem zatím neviděla
Mrzí mě, že nevznikl film i s posádkou Voyageru a to hodně moc.
Ale jinak si ST dávám s oblibou i dnes, obvykle se při něm přiblble usmívám nebo hrozně bavím
G.Logan píše:Tady mam dvě podle mě nejlepší tapety s motivem ST
G.Logan píše:Jen dodám že kdyby někdo měl zájem tak můžu dodat nebo poslat na dvd všechny řady Voyageru a DS9 kdyby někdo měl zájem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník