Sledujete i jiné seriály nebo filmy? Slyšeli jste pěknou hudbu, hráli kvalitní videohru, jedli dobré jídlo nebo třeba konvertovali k jinému náboženství? Řekněte! Zde je místo pro příspěvky, které se netýkají Akt X.
Jůůůůů, tak jen co jsem to otevřela, byla jsem schopná jenom jediného slova jéééééééééééééééééé. Dokonce jsem chvilku myslela, že obětuju Muldera a Scully, ale asi ještě ne.. každopádně, budu se sem často chodit kochat..
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
Každý lidský život končí stejným způsobem.Jen je detail jak žil a jak zemřel a to odlišuje jednoho člověka od druhého.-Ernest Hemingwey Nevěř všemu, co lidé říkají. - Omnia, guae dicunt homines, tu credere noli.
Fííííha, tak to je paráda! A byly by krásný i jako wallpapery na stěnu, nejen na plochu.
But what if we could stop,pause to take stock of each precious moment before it passes? Might we then see the endless forks in the road that have shaped a life? And,seeing those choices,choose another path?
Heh diky tobe jsem si vzpomel jak jsem se u tohoto filmu bal (kdysi )
Každý lidský život končí stejným způsobem.Jen je detail jak žil a jak zemřel a to odlišuje jednoho člověka od druhého.-Ernest Hemingwey Nevěř všemu, co lidé říkají. - Omnia, guae dicunt homines, tu credere noli.