Skoda, ze doplnkove bonusy neboli prelozene do cestiny. Viem, ze by sa to firme financne nevyplatilo, ale...
A tych vynechanych scen bolo omnoho viac, nam ponukli na DVD iba omrvinky.
Moderátor: Luki
XGirl píše:A přitom mohl Bonton klidně říct kterémukoli fanouškovi XF. aby to přeložil a měli tam titulky. Kdyby bývali oslovili mně, udělala bych to i zadarmo
XGirl píše:To jsem nevěděla...je to škoda, protože já si bonusy pouštím moc ráda, fascinují mě třeba vysvětlení jak se dělají speciální efekty, nebo krátká videjka z FX - o bytu Muldera, vlasech Scully, epizodě Home, nebo třeba jídle v Aktech X...těhle krátkých videí je tam fůra a jsou i vtipná. Kdybych neuměla anglicky, mrzelo by mě, že si to nemůžu užít.
Luki píše:No problém je že by se musel překopávat celý poslední disk protože ten titulky nepodporuje.
admin píše:Luki píše:No problém je že by se musel překopávat celý poslední disk protože ten titulky nepodporuje.
Ještě dotaz laika - a co když je na posledním disku uvedena i jedna poslední epizoda série (jako tomu bylo např. v případě 8. série a epizody Existence). To pak ten poslední disk titulky podporuje jen pro tu epizodu nebo i pro ty bonusy?
ELTUNTEK píše:Náhodou já bonusy v angličtině oceňuji, aspoň to člověka přime aby se trošku v angličtině zdokonalil. Dneska skoro každý se učí angličtinu. Vyjimkou je starší generace.
trust-no-one píše:nevite nekdo,jestli v 9 rade bude MAKING THE TRUTH?!
no hurá, už se těši!Luki píše:trust-no-one píše:nevite nekdo,jestli v 9 rade bude MAKING THE TRUTH?!
Ano bude, a bude tam toho mnohem víc
Viz:http://www.kultx.cz/?p=1277
Misulka píše:Také jsem byla zklamaná, že bonusy jsou jen v AJ. Tak dobře jí nevládnu, abych dobře porozuměla. A ještě mě zaujalo, když jsem si zadala do normálního dílu z řady vystřižené scény, tak jsou v angličtině. Příklad v poslední Pravdě, telefonuje Scully se s Skindou a střih z Čj do Aj.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků