hmm...
tak som to kukla...
bolo to napinave, zaujimave, ale...
po tej uzasnej 8 serii ... neviem skratka nieco mi tam chybalo... a nebol to mulder (teda aj on mi chybal... lebo mi k aktom X jednoducho najviac sedi- ale tesim sa ako sa vysvihne monika vkladam do nej dost velke nadeje.... lebo doggett ma moc nezobral - keby tam ma byt sam tak ho jednoducho nestravim aj ked postava mi je sympaticka, len trochu sa mi jednoducho na to nehodi...)
brrr inak preco tu vec s hviezdickami nevyhodila...noralne desive... ale zaroven mi to pripomenulo serial carodejnice co mi celu tu scenu trosku zdegradovalo...
..neviem ci je to len tym ze 8 seria bola taka dobra ale sratka...- nepochopila som to, tesila som sa ze viac postav vhrnie do aktov X viac nadeje a spoluprace... ako ze nie ze M a S uplne sami zachranuju svet , ale vseci boli akysi podrazdeny a nepriatelsky voci sebe navzajom...uf... a trochu som sa stratila v tom deji...asi toho bolo na mna privela... privela novych tvari, privela sokujucich udalosti, privela informacii... ziadny kricek a jeho podrazaciny...zistila som ze mi bude chybat...
skratka som zmetena ...
oki idem dalej snad sa to rozbehne...