kimberly píše:MY o tom vieme, lebo sme skalní, ale čo napríklad takí, čo nie sú do Aktov X až takí fanatici, ale tiež by si to radi pozreli? veď tí chudáci ani nebudú vedieť vo co go!
Přesně!
Moderátor: xloverin
kimberly píše:MY o tom vieme, lebo sme skalní, ale čo napríklad takí, čo nie sú do Aktov X až takí fanatici, ale tiež by si to radi pozreli? veď tí chudáci ani nebudú vedieť vo co go!
k212 píše:Juchů, jupí už je to tady ... No nic, co na to říkáte? Já jsem se v 56 sekundě traileru vylekala, že dojde na crossover s Dr. Housem, ale to byl jen prvotní mylný dojem. Jinak jsem spokojena až na klasickou thrillerově-trailerovou hudbu, která zní z každé druhé upoutávky. Ale jinak super bomba, ale to je tím, že jsem sto let za opicema, neboť teaser v hrůzné kvalitě jsem prostě záměrně přehlížela.
terentule píše:k212 píše:Juchů, jupí už je to tady ... No nic, co na to říkáte? Já jsem se v 56 sekundě traileru vylekala, že dojde na crossover s Dr. Housem, ale to byl jen prvotní mylný dojem. Jinak jsem spokojena až na klasickou thrillerově-trailerovou hudbu, která zní z každé druhé upoutávky. Ale jinak super bomba, ale to je tím, že jsem sto let za opicema, neboť teaser v hrůzné kvalitě jsem prostě záměrně přehlížela.
Zajímavý, že spoustě lidí ten chlápek připomněl House...mně teda taky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník