Improbable

19 epizod Akt X z let 2001-2002

Moderátor: Luki

Improbable

Odeslatod nabaa v 04 kvě 2008 11:44

Tohle je dokonale ujetej díl. Ale zároveň velká paráda. Líbí se mi, jak se Chrisovi podařilo skloubit zápletku ve stylu Akt X s vtipem italských komedií. A o hudbě ani nemluví, celou dobu jsem si poklepávala nohou nebo rukou, ty melodie jsou nakažlivý. Nejspíš bych ani nespočítala všechny scény, u kterých jsem se křenila jak sluníčko, ale nejvíc mě dostala ta, jak v rytmu hudby agenti FBI sklánějí hlavu na stranu, až na mapě uvidí číslo 9 a pak ta, jak se Scullyová uprostřed hry Reyesové a toho chlapa snaží rozstřílet zámek. :D Numerologii jsem taky jeden čas propadla, takže takhle epizoda pro mě měla ještě dodatečné kouzlo. :) Akorát teda čím dál víc neuznávám Scullyovou jako matku. To je děsný, nejdřív toužila po dítěti a teď buď učí, nebo pitvá, nebo vyšetřuje a pořád někde trajdá a chudáček Will ji nevidí jak je týden dlouhej. Ts! :o :lol:
But what if we could stop,pause to take stock of each precious moment before it passes? Might we then see the endless forks in the road that have shaped a life? And,seeing those choices,choose another path?
Uživatelský avatar
nabaa
 
Příspěvky: 831
Registrován: 13 dub 2008 10:08
Bydliště: Prostějov

Re: Improbable

Odeslatod pitrysek v 04 kvě 2008 11:57

Tak já, když viděla tenhle díl poprvý, tak jsem byla mírně přiopilá...Lekla jsem se na co to koukám,že asi špatně slyšim a vidim, ale výborně jsem se bavila :lol:
Obrázek
Life is like a box of chocolates; a cheap, thoughtless, perfunctory gift that nobody ever asks for.
Uživatelský avatar
pitrysek
 
Příspěvky: 479
Registrován: 13 dub 2008 01:41
Bydliště:

Re: Improbable

Odeslatod Xeninka v 04 kvě 2008 13:59

Improbable miluju, výtečná hudba, připitomělé úsměvy a řada skvělých scén... Chtě nechtě jsem si prostě musela sehnat alespoň části těch písniček co sem tam vyskytly a vždycky když přijdou na řadu v playlistu tak si začnu pobrukovat melodii a hned mam lepší náladu :)
Navíc je to celé výborně natočené a herci tam ze sebe vydali hodně. Nejvíc se mi asi líbí scény na tom parkovišti a Burt Reynolds je fakt bomba herec :)
Uživatelský avatar
Xeninka
 
Příspěvky: 262
Registrován: 13 dub 2008 11:06
Bydliště: Plzeň

Re: Improbable

Odeslatod Angelitos v 23 kvě 2008 20:42

Kurnik, já si nevšimla, že už tu ten dílek je zveřejněn a vytvořila jsem ho znova, no nevadí aspoň si přečtu názory a snad to mé bude brzy smazáno :lol:

ObrázekObrázekObrázekObrázek

Pro mě byl díl dobře střelený. Ta hudba, a když holky hrály dámu chá chá :D A to nemluvím o tom chlapíkovi, co velel v FBI :lol: Odlehčovák - nic moc, možná jsem nepochopila, co mělo být tímto dílem řečeno, ale byla to dobrá sranda :lol:
Obrázek
Scully: You were an Indian guide, help me out here.
Mulder: Indian guide says maybe you should run to the store and get some matches.
Scully: I would but I left my wallet in the car.
Uživatelský avatar
Angelitos
 
Příspěvky: 378
Registrován: 13 dub 2008 10:16
Bydliště: Ostrava :)

Re: Improbable

Odeslatod peta111 v 23 kvě 2008 21:26

Takový trochu ujetý díl, ale místy jsem se pěkně bavila, jak Burt, zkušený karbaník, vždycky obehrál každou agentku :lol: a hudba, která dělá z celého dílu skoro grotesku :D, možná poutala pozornost diváka víc než celá zápletka. :)
Uživatelský avatar
peta111
 
Příspěvky: 246
Registrován: 13 dub 2008 14:17
Bydliště: Ostrava

Re: Improbable

Odeslatod Baku05 v 29 kvě 2008 19:27

Naprosto střelený a nádherný díl :D Viděla jsem to již několikrát a vždy si říkám, že se tentokrát už BUDU soustředit na děj, ale pak si stejně od začátku pohupuju hlavou do rytmu a těším se, až Scully a Reyes uvíznou v garážích a na agenty sklánějící hlavu na číslo 9 :lol: Pointa dílu mi tak sice stále nějak uniká, ale na odreagování jeden z nejlepších dílů :mrgreen:
Uživatelský avatar
Baku05
 
Příspěvky: 268
Registrován: 13 dub 2008 20:16
Bydliště: Most

Re: Improbable

Odeslatod nabaa v 30 kvě 2008 18:58

Na pochopení pointy, respektive toho, co tím chtěl Chris Carter říct, je nejlepší pustit si ten díl s jeho komentářem, tam je vysvětleno vše. :D A já si jdu pustit Ca va ca va od Karla Zero. :D
But what if we could stop,pause to take stock of each precious moment before it passes? Might we then see the endless forks in the road that have shaped a life? And,seeing those choices,choose another path?
Uživatelský avatar
nabaa
 
Příspěvky: 831
Registrován: 13 dub 2008 10:08
Bydliště: Prostějov

Re: Improbable

Odeslatod kimberly v 05 črc 2008 11:08

Reyesová so Scullyovou sú dobrá dvojka a ich spojenie s numerológiou mi prišlo ako vskutku dosť zaujímavé, ale aj tak tu boli miesta na ktorých som sa nudila. A ako sa nakoniec Scullyová rozhodne, že chce tiež poznať svoje výsledné číslo...
kimberly
 
Příspěvky: 672
Registrován: 19 dub 2008 20:56
Bydliště: Slovakia

Re: Improbable

Odeslatod k212 v 10 črc 2008 12:43

Veselé, rozverné, dokonalé, pro mě nejvtipnější díl 9. série.
--- resistance was futile, i'm assimilated shipper ---
Uživatelský avatar
k212
 
Příspěvky: 80
Registrován: 14 dub 2008 10:16
Bydliště: Náchod reál, jinak Delta Kvadrant Unimatrice X

Re: Improbable

Odeslatod KayTee v 11 črc 2008 10:43

No skvělé, úžasné :-) Hned jak to skončilo, přítel mi děkoval, že prý už se hodně dlouho takhle nepobavil :-D Ještě když jsme šli spát, pořád jsem si zpívala Sava sava :-D Díky nabaa teď vím, že je to Ca va ca va od Karla Zero :-D jdu hned hledat.
Opravdu mi celý díl přišel krásným odlehčením, budu si ho pouštět vždy, kdy budu potřebovat rozveselit :-D
Ty ksichtíky jaké házela Scully během celé epizody jsou nezapomenutelné :-D A hned jsem si vypočítala své číslo - teda jestli jsem to dobře pochopila = čísla z data narození + čísla písmen ve jméně podle numero tabulky. Tak jsem č. 4 :-) Jako Doggett :lol: A osudové číslo mám 1.. numero uno :-D
Akorát teda jsme s mým drahým přemýšleli, kdo byl vlastně Burt Reynolds. Já teda tvrdím, že to byl Bůh, ale stejně tak to může být třeba strýček Náhoda :lol:
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
Uživatelský avatar
KayTee
 
Příspěvky: 892
Registrován: 13 dub 2008 00:35
Bydliště: Far..far..away

Re: Improbable

Odeslatod kimberly v 16 črc 2008 14:03

Skutočne nesmierne originálna epizóda z pera Chrisa Cartera, ktorý má neodškriepitelný talent tvoriť netradičné a nesmierne pútavé kúsky, nielen z mytológie, ale hlavne zo samostatne stojacich epizód. Nerozumiem teda, kde sa uňho zrodil The List, ktorý je pre mňa jednou z najnezáživnejších epizód...to je už ale iná téma Improbable je výborné a človek sa iste pobaví a donúti ho to trochu sa aj zamyslieť, čo nám to vlastne autor chcel povedať... ;)
kimberly
 
Příspěvky: 672
Registrován: 19 dub 2008 20:56
Bydliště: Slovakia

Re: Improbable

Odeslatod Petraela_x v 15 pro 2008 22:56

Dievčatá nemali chybu ako hrali dámu. Scullyová so svojimi ksichtíkmi bola dokonalá, milujem tie je výrazy tváre. Fakt parádička. Miestami som si síce titulky zastavovala a poriadne čítala, lebo som nerozumela o čom to celé je, ale inak super :D
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
Petraela_x
 
Příspěvky: 268
Registrován: 25 lis 2008 11:46

Re: Improbable

Odeslatod oskvarka v 29 lis 2009 00:20

kimberly píše:Reyesová so Scullyovou sú dobrá dvojka a ich spojenie s numerológiou mi prišlo ako vskutku dosť zaujímavé, ale aj tak tu boli miesta na ktorých som sa nudila. A ako sa nakoniec Scullyová rozhodne, že chce tiež poznať svoje výsledné číslo...


uf...no asi tak nejak suhlas...niektore kusky mi prisli docela slabsie.....ale ta hudba bola chytlava tak to aspon dobre vyplnila a monika so Scully su svela dvojka...
bala som sa ze to bude ako holywood...nie ze by bol zly (funny diel je tazke asi spravit zly - teda pre fanusikov..) ale 2 take kusky to by som uz asi nezvladla-ten beriem len pre tie hlasky a kedze su to hlavne muldyho hlasky tak to jednoducho nema sancu byt nahradeny :D...ale aj tak hollywood nieje moj najoblubenejsi funny diel... a tento to tiez nebude... zasmiala som celkom dost ale nie je to skratka moj styl... pre mna to bolo este trochu slabsie ako hollywood...
TheX-files
Uživatelský avatar
oskvarka
 
Příspěvky: 235
Registrován: 17 říj 2009 00:12


Zpět na 9. série

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků