MrSmith píše:Ja som to v kine nevidel skoda az v TV. Ale uzival som si to ako maly chlapec.
Počkat! To bylo v televizi?? Kdy? Já to NEMOHLA prošvinout! Byla jsem v cizině či co..
Moderátor: Luki
MrSmith píše:Ja som to v kine nevidel skoda az v TV. Ale uzival som si to ako maly chlapec.
Arte píše:MrSmith píše:Ja som to v kine nevidel skoda az v TV. Ale uzival som si to ako maly chlapec.
Počkat! To bylo v televizi?? Kdy? Já to NEMOHLA prošvinout! Byla jsem v cizině či co..
phoenix24 píše:Arte píše:MrSmith píše:Ja som to v kine nevidel skoda az v TV. Ale uzival som si to ako maly chlapec.
V telce to bylo dokonce už několikrát, i když v opravdu vyloženě pěkných časech.......jedna po půlnoci to jistí
kkubin píše:Nevdiěl,neusoudil ale prej je to dobry.
Xeninka píše:Konečně jsem si přivezla deníček, který jsem si psala zrovna v období, kdy dávali v kině první film. Pamatovala jsem si, že jsem si cosi o prvním filmu napsala, ale že to bylo něco tak dlouhého (přijde mi to relativně dlouhé...) jsem si fakt nepamatovala. Možná bych to někam mohla přepsat i pro pobavení ostatních pokud by byl zájem, je to spíš popis děje... Jinak z deníčku jsem tedy zjistila, že jsem na tom byla 30. ledna 1999 a že už tehdy jsem byla nenapravitelný romantik, viděla jsem vztah jak mezi M&S ale i mezi GA&DD, což mě docela překvapilo když jsem si to přečetla
nabaa píše:Xeninka píše:Konečně jsem si přivezla deníček, který jsem si psala zrovna v období, kdy dávali v kině první film. Pamatovala jsem si, že jsem si cosi o prvním filmu napsala, ale že to bylo něco tak dlouhého (přijde mi to relativně dlouhé...) jsem si fakt nepamatovala. Možná bych to někam mohla přepsat i pro pobavení ostatních pokud by byl zájem, je to spíš popis děje... Jinak z deníčku jsem tedy zjistila, že jsem na tom byla 30. ledna 1999 a že už tehdy jsem byla nenapravitelný romantik, viděla jsem vztah jak mezi M&S ale i mezi GA&DD, což mě docela překvapilo když jsem si to přečetla
Jasně, že je zájem. Tyhle deníčkové zápisky bývají parádní. Já jsem si tehdy do deníku napsala jen asi 10 řádků (a ty bych teda v rámci zachování si aspoň zbytku důstojnosti vážně nerada zveřejňovala), ale zato jsem si schovala všechny 3 vstupenky, takže vím, že jsem na FTF byla 27., 28. a 30.9.1998. Jo, už tehdy jsem byla magor.
haci píše:nabaa píše:Jasně, že je zájem. Tyhle deníčkové zápisky bývají parádní. Já jsem si tehdy do deníku napsala jen asi 10 řádků (a ty bych teda v rámci zachování si aspoň zbytku důstojnosti vážně nerada zveřejňovala), ale zato jsem si schovala všechny 3 vstupenky, takže vím, že jsem na FTF byla 27., 28. a 30.9.1998. Jo, už tehdy jsem byla magor.
Holky, sem s tím!!! Důstojnost nedůstojnost - mě to všechno zajímá, protože jsem na prvním filmu v kině nebyla...a
stydím se za to...
KayTee píše:nabaa - grrr..nebuď labuť slibuju, že se nebudeme smát Já už jsem taky na lapu uveřejnila hlouposti ze základky..stupidní psaníčka o tom, jak já jsem Scully a kámoška Mulder a co všechno spolu děláme A nechodím kanálama
xloverin píše:Juuuj, ja som na FTF bola iba raz, ale zato dennikove zapisky mam o jednotlivych epizodach ale VELMI strucne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků