Genderbender

24 klasických epizod z let 1993-1994

Moderátor: Luki

Genderbender

Odeslatod Utero v 02 kvě 2008 23:26

Myslim, ze tohle je rozhodne jedna z nejlepsich epizod prvni serie 8-)
Nejlepsi je jak se to vsecko rozjede :twisted: Mulder se Scully se v noci vraci z lesa, kdyz v tom Mulder zhasne lampu a Scully se zepta "co to delas" a on "zajima me co delaji v noci" a pak zacne to poradne napeti :twisted:
A konec kdy vyslo najevo, ze vsichni zmizeli letajicim talirem byl dokonaly.
Tohle je skvost :!:

Obrázek
Obrázek
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Utero

Re: Genderbender

Odeslatod kimberly v 03 kvě 2008 08:56

To je tá epizóda o zmene pohlaví? Lebo ak tá, tak tá je dokonalá.
kimberly

Odeslatod Utero v 03 kvě 2008 10:17

kimberly píše:To je tá epizóda o zmene pohlaví? Lebo ak tá, tak tá je dokonalá.

Ano ta s tim bratrstvem :twisted:
Navic neprisla vam postava Michaela té posledni obeti co prezila v tom aute ke konci jako Nicholas Lea co hraje Kryceka? Jestli ne tak je to, ale fakt nekdo hodne podobnej.
Obrázek
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Utero

Odeslatod KayTee v 03 kvě 2008 10:29

Pro mě průměrná epizoda. Nic extra mě nazaujalo. Až na ty mimozemšťany a měnění pohlaví to bylo docela reálné...Věřím, že takovéto osady jsou, kde si žijí lidé vlastním životem v izolaci...sekty apod.
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
KayTee

Odeslatod kimberly v 03 kvě 2008 10:40

Utero píše:

Navic neprisla vam postava Michaela té posledni obeti co prezila v tom aute ke konci jako Nicholas Lea co hraje Kryceka? Jestli ne tak je to, ale fakt nekdo hodne podobnej.

Ale veď to aj bol Nicholas Lea, nie? Pre mňa je táto epizóda dokonalá, takmer som pri nej nedýchala, ako sa snažil ten brat zlákať Scullyovú do sekty, to je pamätná scéna! ;)
kimberly

Odeslatod Utero v 03 kvě 2008 11:29

kimberly píše:
Utero píše:

Ale veď to aj bol Nicholas Lea, nie? Pre mňa je táto epizóda dokonalá, takmer som pri nej nedýchala, ako sa snažil ten brat zlákať Scullyovú do sekty, to je pamätná scéna! ;)

Jo Mulder byl z toho potom hezky vytoceny :)
Obrázek
Utero

Odeslatod nabaa v 03 kvě 2008 12:04

Tahle epizoda sice nepatří k mým úplně nejoblíbenějším, hluboký dojem ve mně nezanechala. Kdybych ji neviděla nedávno, tak jediná scéna, která by mi zůstala v paměti, by byla ta jak Mulder pobouřeně štěká na Scullyovou, že se málem vyspala s nějakým cizincem. Ale jsou to vesměs klasický Akta X..
But what if we could stop,pause to take stock of each precious moment before it passes? Might we then see the endless forks in the road that have shaped a life? And,seeing those choices,choose another path?
nabaa

Odeslatod kimberly v 04 kvě 2008 15:46

Mne práveže príde akosi vynímočnejšia...ale neviem to vysvetliť prečo. Možnože preto, že je to jedna z prvých čo som videla.
kimberly

Odeslatod mona lisa v 04 kvě 2008 19:23

Jedna z najlepsich epizod v tejto serii.
mona lisa

Odeslatod petrazelva v 26 kvě 2008 12:02

I pro mě je něčím nezapomenutelná, a když nad tím tak přemýšlím, tak to bude asi taky nejspíš tím, že je to jedna z prvních, co jsem jako malá holka viděla. A pak jsem se teda v posteli schovala pod peřinu a trnula strachy :) Hlavně ta scéna, jak Mulder jde do té stodoly a prochází těma chodbama a pak vleze k tomu chlapíkovi, co se tam přeměňuje, wow. Na tu prostě nezapomenu.
Don't give up!
petrazelva

Odeslatod luca v 26 kvě 2008 19:56

Mně se líbí, jak je vedou lesem zpátky a Mulder prohlásí: "The Addams family finds the religion!" U toho se vždycky řechtám. :lol:
luca

Odeslatod KayTee v 26 kvě 2008 21:51

luca píše:Mně se líbí, jak je vedou lesem zpátky a Mulder prohlásí: "The Addams family finds the religion!" U toho se vždycky řechtám. :lol:

Jojo, nezapomenutelná hláška..taky jsem se u toho chechtala :-D
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
KayTee

Odeslatod kimberly v 31 kvě 2008 15:52

ObrázekObrázek
kimberly

Zpět na 1. série