Moderátor: Luki
MrSmith píše:Tato epizoda nebola moja prva, tou bol Squeeze, takze k Ohnu nemam zvlastny vztach. Podla mna velmi priemerna epizoda s velmi nesympatickou anglicankou
Utero píše:Jo skvela epizoda s anglicankou, kterou mame tak vsichni radi
Libil se mi predstavitel toho "ohniveho muze" nevim jak vam, ale me desne pripominal Robbiho Williamse
Angelitos píše:Utero píše:Jo skvela epizoda s anglicankou, kterou mame tak vsichni radi
Libil se mi predstavitel toho "ohniveho muze" nevim jak vam, ale me desne pripominal Robbiho Williamse
JJ Robbiho mi připomíná taky a to dost maximálně Mě se teda nelíbí...ten herec a vlastně ani Williams
nabaa píše:Angelitos píše:Utero píše:Jo skvela epizoda s anglicankou, kterou mame tak vsichni radi
JJ Robbiho mi připomíná taky a to dost maximálně Mě se teda nelíbí...ten herec a vlastně ani Williams
Souhlas. Ani jeden nestojí za to. Epizoda dobrá, průměrná, nijak zvlášť výrazná, ale koukatelná. Phoebe Green mám ráda asi stejně jako prakticky každý fanoušek, respektive fanynka, Akt X, ale Scullyové žárlivé scény ve stylu "Já a žárlit? Ale no tak, nebuď směšný! Jako bych já mohla na někoho někdy žárlit." jsou pokaždé zážitek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků