Moderátor: Luki
Luki píše:Líbí se mi Scullyové výraz když jí Mulder/Morris plácne po zadku. Ale ona mu to stejně v Three of a Kind vrátí Taky zbožňuju to vzájemné schovávání na WC .
Scully: "I would kiss you if you weren´t so damn ugly."
terentule píše:Dreamland mám hodně ráda, hlavně první část...
Ten tanec před zrcadlem je fakt dokonalej . A pobavila mě indiánská babička/voják )
a ta scéna se semínkama, krásná
haci píše:Morisse namám ráda, nelíbí se mi a ještě ke všemu tady chce přefiknout Scully - když jsem tu scénu viděla prvně, vážně jsem se bála, že mu dá.
KayTee píše:haci píše:Morisse namám ráda, nelíbí se mi a ještě ke všemu tady chce přefiknout Scully - když jsem tu scénu viděla prvně, vážně jsem se bála, že mu dá.
Tak teď jsem se opravdu zasmála "...vážně jsem se bála, že mu dá." Tohle mi nedělej..teď zas neusnu
haci píše:Morisse namám ráda, nelíbí se mi a ještě ke všemu tady chce přefiknout Scully - když jsem tu scénu viděla prvně, vážně jsem se bála, že mu dá.
mona lisa píše:haci píše:Morisse namám ráda, nelíbí se mi a ještě ke všemu tady chce přefiknout Scully - když jsem tu scénu viděla prvně, vážně jsem se bála, že mu dá.
Ved takmer dala Eddiemu v Small potatoes
XGirl píše:Však ona by nedala Morrisovi, ale Mulderovi
haci píše:XGirl píše:Však ona by nedala Morrisovi, ale Mulderovi
No a tobě by to nevadilo, že by z toho tvůj Muldy nic neměl?
haci píše:No a tobě by to nevadilo, že by z toho tvůj Muldy nic neměl?
XGirl píše:haci píše:No a tobě by to nevadilo, že by z toho tvůj Muldy nic neměl?
"Můj Muldy", oh kéž by... No zase ale kdyby už jednou dala Muldymu (respektive jen jeho fyzické podobě), tak by to znamenalo, že se jí Mulder líbí, a že by to nejspíš byla ochotná zopakovat a to samozřejmě už s jediným a původním originálem!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků