Moderátor: Luki
kimberly píše:A to ako sa Scullyová na konci rozplače je fakt dobre zahraté
KayTee píše:kimberly píše:A to ako sa Scullyová na konci rozplače je fakt dobre zahraté
Včera jsem si to pouštěla a normálně mi taky tekly slzy...už když byla u té psycholožky, tak jsem byla dojatá a ten konec mě dostal úplně.. Zahrála to úplně skvěle.. přesně tak se chovám i já, když jsem totálně na dně.. to tlumené- Jsem v pořádku.. .a pak jak ji Mulder objal a ona se konečně rozplakala to bylo moc dojemné..
Utero píše:Jo do rudovlasych byl uchyl az v pokracovani v Orisonovi.
monkax píše:Když Donnie Pfaster vytlačil Scully s autem ze silnice a unesl ji a Mulder se ji potom snaží najít a říka:"Lidé natáčejí na video, jak policajti někde někoho mlátí. Každý den objeví Elvise ve třech různých místech Ameriky, ale nikdo nevidí, jak hezkou ženu v autě z půjčovny někdo vytlačuje ze silnice"
A ten konec mě vždycky dostane
kimberly píše:monkax píše:Když Donnie Pfaster vytlačil Scully s autem ze silnice a unesl ji a Mulder se ji potom snaží najít a říka:"Lidé natáčejí na video, jak policajti někde někoho mlátí. Každý den objeví Elvise ve třech různých místech Ameriky, ale nikdo nevidí, jak hezkou ženu v autě z půjčovny někdo vytlačuje ze silnice"
A ten konec mě vždycky dostane
Presne toto sú aj moje obľúbené momenty.
kimberly píše:Ja som sa priblblo usmievala keď ju na konci objal a potom ešte počas seriálu naozaj mnoho krát!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků