Moderátor: xloverin
XGirl píše:Nemůžu si pomoct, já si od začátku myslím, že je FBI požádá o pomoc s nějakým zamotaným případem pro Akta X. Coby experty s mnohaletou zkušeností, jako nezávislé poradce. A jen tak bokem řekne Mulderovi třeba Skinner, že když se jim to podaří vyřešit, budou se moci vrátit do FBI a Mulderovy hříchy se smetou ze stolu. Scully bude pochopitelně proti, ale Mulder se rozhodne že do toho půjde - přece jen by asi rád očistil svoje jméno a získal Akta X zpátky, ne? Co se stane dál je otázka, třeba se Muldy opravdu (zase) někam ztratí a Scully se bude muset k týmu přidat a zachránit mu (už zase) zadek
XGirl píše:Nemůžu si pomoct, já si od začátku myslím, že je FBI požádá o pomoc s nějakým zamotaným případem pro Akta X. Coby experty s mnohaletou zkušeností, jako nezávislé poradce. A jen tak bokem řekne Mulderovi třeba Skinner, že když se jim to podaří vyřešit, budou se moci vrátit do FBI a Mulderovy hříchy se smetou ze stolu. Scully bude pochopitelně proti, ale Mulder se rozhodne že do toho půjde - přece jen by asi rád očistil svoje jméno a získal Akta X zpátky, ne? Co se stane dál je otázka, třeba se Muldy opravdu (zase) někam ztratí a Scully se bude muset k týmu přidat a zachránit mu (už zase) zadek
admin píše:XGirl píše:Nemůžu si pomoct, já si od začátku myslím, že je FBI požádá o pomoc s nějakým zamotaným případem pro Akta X. Coby experty s mnohaletou zkušeností, jako nezávislé poradce. A jen tak bokem řekne Mulderovi třeba Skinner, že když se jim to podaří vyřešit, budou se moci vrátit do FBI a Mulderovy hříchy se smetou ze stolu. Scully bude pochopitelně proti, ale Mulder se rozhodne že do toho půjde - přece jen by asi rád očistil svoje jméno a získal Akta X zpátky, ne? Co se stane dál je otázka, třeba se Muldy opravdu (zase) někam ztratí a Scully se bude muset k týmu přidat a zachránit mu (už zase) zadek
Tohle by se mi docela líbilo... A celý druhý film by mohl skončit např. v okamžiku, kdy Mulder opět zasedne za stůl ve své pracovně, nebo znovu vylepí svůj 'I Want to Believe' plakát...
MrSmith píše:Rovnaky nazor. Ruky prec od FBI! To by vobec nebolo ono keby sa po tom vsetkom mohli zase vratit.
XGirl píše:No jo, jenže jak to pak vysvětlí ve filmu pro lidi, co devítku neviděli (např. 99 % obyvatel ČR), že už agenti u FBI nejsou? Jsem na to zvědavá, jak se jim to všechno podaří, i když on si s tím Chris určitě poradí na výbornou.
mona lisa píše:na nejakom zahranicnom fore som citala. ze na zaciatku filmu bude rolovanie s textom, ako bolo v Star Wars. A tam by malo byt vysvetlenie pre novych divakov. Ale ja dufam, ze to je iba zart
Xeninka píše:mona lisa píše:na nejakom zahranicnom fore som citala. ze na zaciatku filmu bude rolovanie s textom, ako bolo v Star Wars. A tam by malo byt vysvetlenie pre novych divakov. Ale ja dufam, ze to je iba zart
Také jsem to někde četla, ale jenom jsem nad tím mávla rukou (raději) a nechala to plavat a vůbec to nepřipouštim že by to takhle vyřešili...
Co se týká poslední sezóny a toho že nebyla u nás - to asi nikoho nezajímá, obzvláště ne tvůrce, zda někde viděli všechno či polovinu... Prostě to točí v návaznosti na to, co bylo předtím...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků