Moderátor: Xeninka
G.Logan píše:Me se osobne vzdy vybaví hudba od Mobyho v Closure (My Weakness) a v All Things (The Sky is broken)
monkax píše:G.Logan píše:Me se osobne vzdy vybaví hudba od Mobyho v Closure (My Weakness) a v All Things (The Sky is broken)
Mě se taky líbí obě písničky a vždycky brečím u toho, jak Samantha běží za Mulderem a k tomu Moby- My weakness.
G.Logan píše:Me se osobne vzdy vybaví hudba od Mobyho v Closure (My Weakness) a v All Things (The Sky is broken)
peta111 píše:Když se to tak vezme, tak tam Moby hrál docela často, asi nejvíce ze známých zpěváků nebo skupin, ne?
monkax píše:G.Logan píše:Me se osobne vzdy vybaví hudba od Mobyho v Closure (My Weakness) a v All Things (The Sky is broken)
Mě se taky líbí obě písničky a vždycky brečím u toho, jak Samantha běží za Mulderem a k tomu Moby- My weakness.
nabaa píše:Sehnala jsem všechny písničky z Improbable! Yipeeeee! Tahle muzika musí zvednout náladu snad i Brůčovi.
Xeninka píše:nabaa píše:Sehnala jsem všechny písničky z Improbable! Yipeeeee! Tahle muzika musí zvednout náladu snad i Brůčovi.
Jako úplně všechny a celý? Kde? Slinty slint Mě se podařilo kdysi sehnat jenom tak zhruba minutové ukázky a snad jenom 2 celé...
nabaa píše:Xeninka píše:nabaa píše:Sehnala jsem všechny písničky z Improbable! Yipeeeee! Tahle muzika musí zvednout náladu snad i Brůčovi.
Jako úplně všechny a celý? Kde? Slinty slint Mě se podařilo kdysi sehnat jenom tak zhruba minutové ukázky a snad jenom 2 celé...
Javor! Úplně celý a úplně všechny. Akorát nevím, jestli sem můžu hodit odkaz, tak ti to posílám jako SZ.
Xeninka píše:nabaa píše:Javor! Úplně celý a úplně všechny. Akorát nevím, jestli sem můžu hodit odkaz, tak ti to posílám jako SZ.
Díky moc!
Calwen píše:taky prosbička nemá někdo Scully theme z Within?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků