Moderátor: Luki
Angelitos píše:Pilot je bomba, je tak odlišný a vynikající. Moc se mi líbí ta "anine znělka". Takové nedodělané, jak šlo vidět, že se ještě neví, zda se seriál ujme...a podívejme se jak se ujal!!
Na Pilot se můžu podívat vždycky a vždycky mě něčím překvapí - příjemně. Musím říct, že se mi zjev obou agentů moc líbí. Scullyové vlasy jsou super .
Nejlepší je samo scéna, když si spolu povídají na pokoji, ale hlavně, když se Muldy ptá, zda si s ním Scully nechce jít zaběhat . Nesmím zapomenout na to, jak Muldy vytáhne sprej a "okřížkuje" silnici.
Moc hezké
nabaa píše:Angelitos píše:Pilot je bomba, je tak odlišný a vynikající. Moc se mi líbí ta "anine znělka". Takové nedodělané, jak šlo vidět, že se ještě neví, zda se seriál ujme...a podívejme se jak se ujal!!
Na Pilot se můžu podívat vždycky a vždycky mě něčím překvapí - příjemně. Musím říct, že se mi zjev obou agentů moc líbí. Scullyové vlasy jsou super .
Nejlepší je samo scéna, když si spolu povídají na pokoji, ale hlavně, když se Muldy ptá, zda si s ním Scully nechce jít zaběhat . Nesmím zapomenout na to, jak Muldy vytáhne sprej a "okřížkuje" silnici.
Moc hezké
Ta záležitost s růžovým křížem na silnici mě víc pobavila v Requiem, jako vzpomínka.
nabaa píše:A co teprve noční deštivá scéna na hřbitově. Pravda, pořádně jsem si ji užila až poté,co jsem na youtube viděla blooper s Gillian pořád dokola opakující a pořád dokola chybující a Davidem,který se na ni tlemil jak pako.Holt opakování je matka moudrosti a jak vidno,tak nakonec to dobře dopadlo...i s potleskem.
Utero píše:nabaa píše:A co teprve noční deštivá scéna na hřbitově. Pravda, pořádně jsem si ji užila až poté,co jsem na youtube viděla blooper s Gillian pořád dokola opakující a pořád dokola chybující a Davidem,který se na ni tlemil jak pako.Holt opakování je matka moudrosti a jak vidno,tak nakonec to dobře dopadlo...i s potleskem.
Neprihodis link?
Luki píše:Pilot je neskutečná bomba i po těch 15 letech.
Moje nejoblíbenější scéna je ta, když Mulder vyhrne triko Peggy a Scullyové si všimne že má na zádech také ta znamení... začne hrát ta skvělá melodie a oba se na sebe kouknou a potomm Scullyová odejde.
Vynikající
Utero@
http://uk.youtube.com/watch?v=uA63CxX_jxY
Luki píše:nabaa píše:
Tak to máme double link. Teď už se mi ty shody taky přestávají líbit.
Já to celý psal tak dlouho?
Hmm mně se ty shody líbit začínají
nabaa píše:http://www.youtube.com/watch?v=uA63CxX_jxY
Je to někde ve 3.minutě.
Angelitos píše:Pilot je bomba, je tak odlišný a vynikající. Moc se mi líbí ta "anine znělka". Takové nedodělané, jak šlo vidět, že se ještě neví, zda se seriál ujme...a podívejme se jak se ujal!!
Moc hezké
Arte píše:Angelitos píše:Pilot je bomba, je tak odlišný a vynikající. Moc se mi líbí ta "anine znělka". Takové nedodělané, jak šlo vidět, že se ještě neví, zda se seriál ujme...a podívejme se jak se ujal!!
Moc hezké
A taky to bylo v knize Oranžové znamení (nevíte, co ten název naznačuje???), tam to bylo hezky popsaný...
Arte píše:Angelitos píše:Pilot je bomba, je tak odlišný a vynikající. Moc se mi líbí ta "anine znělka". Takové nedodělané, jak šlo vidět, že se ještě neví, zda se seriál ujme...a podívejme se jak se ujal!!
Moc hezké
A taky to bylo v knize Oranžové znamení (nevíte, co ten název naznačuje???), tam to bylo hezky popsaný...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků