Moderátor: Luki
Luki píše:Já se snažím vymyslet jak tenhle díl pustit mámě (až k němu dojdeme) protože ona zombie nesnáší a jen by se mi vysmála ale ten konec je důležitý pro ni... asi jí namluvím že to nejou mrtvoly
monkax píše:Já ten konec taky nemohla rozdýchat, ale v tom smyslu, že jsem to nečekala a nevěřícně jsem koukala Přítel už spal a já po půl noci vletěla za ním že mu musím něco důležitého říct. Hleděl rozespale na mě jako na blázna a ráno říkal, že myslel, že už blouzním-protože prý v Aktech X se takové věci nedějí Ale když to vyděl na vlastní oči, tak taky koukal. Lidi ale já měla takovou radost-jako správný shipper. Já potom nemohla vůbec usnout, běželo mi to pořád hlavou
k212 píše:No já vlastně tomuhle dílu vděčím za zpětné nakopnutí a znovunadšení k Aktům X. Prostě jsem jednou večer někdy v listopadu 2007 pustila telinu, procházím programy a ejhle Scully a Mulder. Netušila jsem, co to je za sérii, protože já viděla do té doby jen první 4 a ani jsem netušila, kolik jich dohromady je No pravdou je, že ve chvíli, kdy jsem výletla ze spavých lavic střední školy na další studia, šla Akta X mimo mne. Dlouhých 6 let - neuvěřitelné, i když občas mi známí moji pubertální obsesi s radostí připomínají dodnes . No samozřejmě, že v posledních pár minutách Millenia jsem nevěřila vlastním očím ... a tohle je nejspíš okamžik, kdy jsem si uvědomila, že Akta mě chytla do svých osidel mnohem víc, než jsem kdy chtěla, a že to nebyl jen pubertální úlet.
Druhý den jsem díl sehnala a okamžitě jsem si ho musela znovu pustit ... no a řvala jsem u toho něco jako: to snad není možný, já se na to nemůžu dívat, to není pravda, já tomu nevěřím, mámí a šálí mě zrak... Inu v tu chvíli se naplno probudilo moje shipperský srdce. No a od tý doby po nocích sleduju nové díly Akt X. Teď se prokousávám 9. sérií a říkám si, jaký je to ale přebohatý filmový půlrok, skoro každý den nový-neviděný díl ... já nechci, aby to skočilo. ale mám to naplánovaný do druhého filmu a musím se hodně držet zpátky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník