Moderátor: Luki
XGirl píše:Pro nás shippers nezapomenutelná scéna, kdy Mulder brání Scullyovou vlastním tělem ve sprchách, když po nich učitelský sbor střílí...
Xeninka píše:XGirl píše:Pro nás shippers nezapomenutelná scéna, kdy Mulder brání Scullyovou vlastním tělem ve sprchách, když po nich učitelský sbor střílí...
Sakra, proč si na tu scénu vůbec nevzpomínam? Jinak tenhle díl mě nenadchnul, ale momentálně mám problém si z druhé série vybavit téměř cokoliv, jelikož už to je to možná skoro rok co jsem z ní něco viděla, takže v kontextu celé série to možná nebyl špatný díl, ale jak říkám, teď to honem honem nedovedu posoudit...
kimberly píše:Vždy sa zamyslím, či aj niektoré z mojich profesoriek nepredvádzali niečo podobné...
Utero píše:kimberly píše:Vždy sa zamyslím, či aj niektoré z mojich profesoriek nepredvádzali niečo podobné...
Jo jo to ma asi kazdy podezreni. Kazdy ma na skole nejakeho ucitele, ktery nejak vybocuje od ostatnich. Ale v tom dile vsichni vypadali jako vysoce postaveni do kterych by to nikdo nerekl, vse dokazali generace tutlat. Ale bylo by to neco kdyby se neco podobneho odehralo na nejake z českych skol
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků