Moderátor: Luki
MrSmith píše:Zaujimavo vyriesene akurat si teraz pripadam, ze som to nejako vyprovokoval. Nechcel som mozno az tak ostro zareagovat len som musel aj ja povedat svoj nazor. Ved nic sa nedeje . Diskusia pokracuje
mona lisa píše:Pre mna vsetky epizody 8 a 9 serie okrem mytologickych. Bez vynimky.
zo 7 serie - All Things, Hollywood AD
zo 6 serie - Triangle, Dreamland
z 3 serie - Hell Money
mona lisa píše:Pre mna vsetky epizody 8 a 9 serie okrem mytologickych. Bez vynimky.
z 3 serie - Hell Money
MrSmith píše:mona lisa píše:Pre mna vsetky epizody 8 a 9 serie okrem mytologickych. Bez vynimky.
z 3 serie - Hell Money
To snad nemyslis vazne. Tato diskusia bude este zaujimava
Angelitos píše:mona lisa píše:Pre mna vsetky epizody 8 a 9 serie okrem mytologickych. Bez vynimky.
z 3 serie - Hell Money
Ehm viděla jsi ty epizody? Mě se zdá, že ne...
mona lisa píše:Angelitos píše:mona lisa píše:Pre mna vsetky epizody 8 a 9 serie okrem mytologickych. Bez vynimky.
z 3 serie - Hell Money
Ehm viděla jsi ty epizody? Mě se zdá, že ne...
Videla. A nazor nezmenim A uz sa o tom nechcem bavit. Ani to rozpitvavat. Mam skratka takyto vkus
MrSmith píše:Tiez sa mi to zda, velmi mierne povadane, uplne zvlastne az strelene.
mona lisa píše:MrSmith píše:Tiez sa mi to zda, velmi mierne povadane, uplne zvlastne az strelene.
Zi a nechaj zit
MrSmith píše:mona lisa píše:MrSmith píše:Tiez sa mi to zda, velmi mierne povadane, uplne zvlastne az strelene.
Zi a nechaj zit
Ja len nechapem ako sa ti nemozu pacit uplne vsetky nemytologicke epizody. To sa proste neda. Bud mas nejaky odpor voci novemu stylu rozpravania pribehov, myslim tym Doggetta a neskor Reyesovu alebo inak uz fakt neviem co proti tomu mas. Napis co sa ti nepaci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků