Opustene miesto, zahadna atmosfera, Scully a pitva macky na kuchynskom drese a mozno pride aj Leyla Harrisonova
Moderátor: Luki

MrSmith píše:Velmi zaujimava epizoda z 9. serie. Niektori ludia ju mozno este nevideli tak myslim, ze sa maju na co tesit.
Opustene miesto, zahadna atmosfera, Scully a pitva macky na kuchynskom drese a mozno pride aj Leyla HarrisonovaVelmi mila epizoda. Okrem toho jedna z poslednych tak som pri jej pozerani mal aj pocit, ze vsetko sa uz blizi ku koncu.

MrSmith píše:Veru snehu v Aktoch X nikdy nebolo vela. Preto sa aj asi rozhodli nam to vynahradit druhym filmom![]()
Uz si nespominam. Co tam mala?
Xeninka píše:Jo, něco takového na té zástěře měla. Prvně sem si toho vůbec nevšimla, pak jsem si to někde přečetla že se na to mam více zaměřit a když sem si to pustila znova tak sem se musela smát tak, že to muselo být slyšet kilák daleko
Luki píše:Já si toho všimnul hned na poprvé a naneštěstí to bylo cca ve dvě ráno a naši vedle v místnosti už spali![]()
Xeninka píše:Luki píše:Já si toho všimnul hned na poprvé a naneštěstí to bylo cca ve dvě ráno a naši vedle v místnosti už spali![]()
Jo, dívat se na akta x v noci je lahůdka, jenže se člověk musí krotit aby nebudil ostatní, zvlášť když je tam nějaká vtipná scéna
Luki píše:Už taky přesně nevím ale bylo to něco ve stylu...
"Mňam! Něco tady voní!"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků