Fire

24 klasických epizod z let 1993-1994

Moderátor: Luki

Fire

Odeslatod kimberly v 20 dub 2008 16:03

Musím sa zmieniť o tejto epizóde, pretože bola úplne prvou, ktorú som v rámci Aktov X videla, preto k nej mám aj veľmi špeciálny vzťah. Videla som Oheň a ten mi vlastne predstavil AktY x. Od tej doby sedím pred telkou kôli nim ako pribitá :D
kimberly

Re: Oheň

Odeslatod MrSmith v 20 dub 2008 16:54

Tato epizoda nebola moja prva, tou bol Squeeze, takze k Ohnu nemam zvlastny vztach. Podla mna velmi priemerna epizoda s velmi nesympatickou anglicankou :)
Obrázek
MrSmith

Re: Oheň

Odeslatod kimberly v 20 dub 2008 17:15

MrSmith píše:Tato epizoda nebola moja prva, tou bol Squeeze, takze k Ohnu nemam zvlastny vztach. Podla mna velmi priemerna epizoda s velmi nesympatickou anglicankou :)

S tou nesympatickou angličankou súhlasím, ale inak ma to nadchlo.
kimberly

Re: Fire

Odeslatod KayTee v 01 kvě 2008 20:29

No jo..ta potvora tam fakt být nemusela... ale líbila se mi hláška - "Nenávidí mě" a pak jak jí Scullyová místo pozdravu jenom tak rozkošně zamávala prstíkama... něco ve smyslu ´Tak už zmiz!´ :-D :-D
Příběh samotný mě nijak zvlášť nezaujal.. možná akorát tak Mulderova fobie..
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
KayTee

Odeslatod Angelitos v 01 kvě 2008 22:02

Jak já tu ženskou nesnášela! :lol: Jinak díl sám o sobě se mi líbil moc! Teď vám neřeknu co přesně, protože už jsem ho viděla dávněji a musím si ho obnovit. Ale pamatuji si ho takže to už něco znamená :lol:

ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Scully: You were an Indian guide, help me out here.
Mulder: Indian guide says maybe you should run to the store and get some matches.
Scully: I would but I left my wallet in the car.
Angelitos

Odeslatod Utero v 01 kvě 2008 22:36

Jo skvela epizoda s anglicankou, kterou mame tak vsichni radi :lol:
Libil se mi predstavitel toho "ohniveho muze" nevim jak vam, ale me desne pripominal Robbiho Williamse 8-)
Obrázek
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Utero

Odeslatod Angelitos v 01 kvě 2008 23:04

Utero píše:Jo skvela epizoda s anglicankou, kterou mame tak vsichni radi :lol:
Libil se mi predstavitel toho "ohniveho muze" nevim jak vam, ale me desne pripominal Robbiho Williamse 8-)

JJ Robbiho mi připomíná taky a to dost maximálně :lol: Mě se teda nelíbí...ten herec a vlastně ani Williams :lol:
Obrázek
Scully: You were an Indian guide, help me out here.
Mulder: Indian guide says maybe you should run to the store and get some matches.
Scully: I would but I left my wallet in the car.
Angelitos

Odeslatod nabaa v 01 kvě 2008 23:14

Angelitos píše:

JJ Robbiho mi připomíná taky a to dost maximálně :lol: Mě se teda nelíbí...ten herec a vlastně ani Williams :lol:

Souhlas. Ani jeden nestojí za to. :D Epizoda dobrá, průměrná, nijak zvlášť výrazná, ale koukatelná. Phoebe Green mám ráda asi stejně jako prakticky každý fanoušek, respektive fanynka, Akt X, ale Scullyové žárlivé scény ve stylu "Já a žárlit? Ale no tak, nebuď směšný! Jako bych já mohla na někoho někdy žárlit." jsou pokaždé zážitek. :lol:
But what if we could stop,pause to take stock of each precious moment before it passes? Might we then see the endless forks in the road that have shaped a life? And,seeing those choices,choose another path?
nabaa

Odeslatod Utero v 02 kvě 2008 00:05

nabaa píše:
Angelitos píše:

Souhlas. Ani jeden nestojí za to. :D Epizoda dobrá, průměrná, nijak zvlášť výrazná, ale koukatelná. Phoebe Green mám ráda asi stejně jako prakticky každý fanoušek, respektive fanynka, Akt X, ale Scullyové žárlivé scény ve stylu "Já a žárlit? Ale no tak, nebuď směšný! Jako bych já mohla na někoho někdy žárlit." jsou pokaždé zážitek. :lol:

Robbie je fajn, skvelej showman :)

Tak tak presne :lol: , snazila se to v sobe potlacit, ale bylo to marne :)
Obrázek
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Utero

Odeslatod XGirl v 03 kvě 2008 14:46

A hláška "I was merely extending some professional courtessy" "Oh, is that what was extending?" ta mě dostane pokaždé :lol: :lol:
Obrázek
XGirl

Odeslatod kimberly v 31 kvě 2008 15:59

ObrázekObrázekObrázekObrázek
kimberly

Zpět na 1. série