Moderátor: xloverin
Xeninka píše:Kdo kdy pochyboval že je William opravdu Mulderův pak už dopochyboval, tedy za předpokladu, že tato informace (v pro nás pozdní hodinu) není kachna
Frank to přímo řekl na rovinu, zatímco Chris ho za to pomalu sprdnul
Zajímalo by mě, zda by Chris odpověděl vůbec někdy na rovinu kdyby se ho někdo zeptal například na to, co pil před minutou (pokud by se před minutou tedy něčeho napil)
Co se ještě tak hodí dodat - vypadá to, že žádné nové záběry z filmu neukázaly, že šlo o trailer, který jsme už viděli.
A na závěr na dobrou noc - Mitch Pileggi bude ve filmu v sex scéně spolu s Mulderem a Scully
mona lisa píše:Xeninka píše:Kdo kdy pochyboval že je William opravdu Mulderův pak už dopochyboval, tedy za předpokladu, že tato informace (v pro nás pozdní hodinu) není kachna
Frank to přímo řekl na rovinu, zatímco Chris ho za to pomalu sprdnul
Zajímalo by mě, zda by Chris odpověděl vůbec někdy na rovinu kdyby se ho někdo zeptal například na to, co pil před minutou (pokud by se před minutou tedy něčeho napil)
Co se ještě tak hodí dodat - vypadá to, že žádné nové záběry z filmu neukázaly, že šlo o trailer, který jsme už viděli.
A na závěr na dobrou noc - Mitch Pileggi bude ve filmu v sex scéně spolu s Mulderem a Scully
Radsej uved, ze to bol iba zart od CC, inak tomu este niekto uveri A mohol by dostat srdcovy kolaps
MrSmith píše:Je to az do nedele ale o Aktoch uz nebude nic nie?
peta111 píše:Tak tady máme nový rozhovor s Davidem Duchovnym z New York Post
http://www.nypost.com/seven/04202008/entertainment/david_duchovny_107348.htm?page=0
Arte píše:peta111 píše:Tak tady máme nový rozhovor s Davidem Duchovnym z New York Post
http://www.nypost.com/seven/04202008/entertainment/david_duchovny_107348.htm?page=0
Jůůů
pitrysek píše:Tak jsem ten článek dočetla, a jestli jsem to dobře pochopila, tak Mulder a Scully budou zpátky v FBI:
"The film will acknowledge the time passage and even have a bit of fun with it, such as a scene early on in which Mulder and Scully, in a corridor at FBI headquarters, both glance purposely at the portrait of President Bush on the wall; the Clinton photographs from the 1990s are long gone."
Luki píše:pitrysek píše:Tak jsem ten článek dočetla, a jestli jsem to dobře pochopila, tak Mulder a Scully budou zpátky v FBI:
"The film will acknowledge the time passage and even have a bit of fun with it, such as a scene early on in which Mulder and Scully, in a corridor at FBI headquarters, both glance purposely at the portrait of President Bush on the wall; the Clinton photographs from the 1990s are long gone."
Ne to pouze znamená, že se dostanou do kanceláří FBI ale nikdo netvrdí že tam pracujou
pitrysek píše:Luki píše:pitrysek píše:Tak jsem ten článek dočetla, a jestli jsem to dobře pochopila, tak Mulder a Scully budou zpátky v FBI:
Ne to pouze znamená, že se dostanou do kanceláří FBI ale nikdo netvrdí že tam pracujou
No znamenat to může cokoliv, nepíšou jak se tam dostanou, takže to můžou být obě varianty
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník