Conduit 1×03

24 klasických epizod z let 1993-1994

Moderátor: Luki

Conduit 1×03

Odeslatod Angelitos v 17 dub 2008 09:59

Příběh o dívce, kterou, podle jijí matky zřejmě unesli, je už od začátku napínák :) V pozadí tohoto zajímavého příběhu, nebo možná spíš v těsném závěsu :?: je příběh Muldyho sestry. A to se mi moc líbí. Jsou zde vidět jeho pocity, jak moc ho to ŠTVE. Zejména na konci :).
Moc se mi líbil herecký výkon malého chlapce. Ten se fakt umí tvářit :o
Když jsem díl viděla v televizi, říkala jsem si, jaký by byl mazec, kdyby takhle (přes Tv) fakt vysílali nějaké tajné informace :shock: . Obrázek, na který se Mulder a Scully dívají svrchu se mi uchoval v paměti doteď :) (je to ten první:))
Hodnocení: DOST DOBRÉ :mrgreen:

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil Angelitos dne 20 dub 2008 21:21, celkově upraveno 1
Obrázek
Scully: You were an Indian guide, help me out here.
Mulder: Indian guide says maybe you should run to the store and get some matches.
Scully: I would but I left my wallet in the car.
Angelitos

Re: Conduit

Odeslatod Luki v 17 dub 2008 10:55

Pokud se nepletu ten samý chlapec si zahrál i toho malého zmetka v Calusari z druhé série, xichtík na to má :D
Luki

Odeslatod XGirl v 17 dub 2008 11:05

Tady se vlastně divák o Muldyho pocitech ohledně Samathy dozvěděl poprvé - i když o tom mluvil už v Pilotu. J8 si pamatuju, jak mi ho na konci bylo hrozně líto, když seděl sám v prázdném kostele a brečel za Samanthu i za sebe.
Obrázek
XGirl

Odeslatod Utero v 17 dub 2008 12:02

Me se libil ten zacatek samozrejme :) a dost hrozne muselo byt pro M a S to, ze si ta matka myslela, ze to jak jim vtrhla FBI do bytu hledat ty papiry meli na svedomi prave oni a krive je obvinovala :(
Obrázek
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Utero

Odeslatod Angelitos v 17 dub 2008 14:52

Luki píše:Pokud se nepletu ten samý chlapec si zahrál i toho malého zmetka v Calusari z druhé série, xichtík na to má :D

Hej žejo?? TEž jsem si říkala :mrgreen:
Obrázek
Mulder: Indian guide says maybe you should run to the store and get some matches.
Angelitos

Odeslatod Angelitos v 17 dub 2008 23:18

XGirl píše:Tady se vlastně divák o Muldyho pocitech ohledně Samathy dozvěděl poprvé - i když o tom mluvil už v Pilotu. J8 si pamatuju, jak mi ho na konci bylo hrozně líto, když seděl sám v prázdném kostele a brečel za Samanthu i za sebe.

Mně ta scéna přišla teď, když jsem se dívala po nějakém tom roku, strašně zvláštní. Nevím, jak to popsat, ale prostě Mulder v kostele s fotkou sestry a pláče. Zvláštní - nemyslím to ve zlém :mrgreen: I když je to vlastně logické ne :lol: Ještě aby to nebylo zvláštní po tolika letech...už mlčím :oops:
Obrázek
Angelitos

Odeslatod XGirl v 18 dub 2008 11:24

Hlavně když je v pozdějších epizodách dost radikálně vymezený vůči církvi, že? Tohle je taky jeden z mála dílů, kde ho emoce seberou do takového smutnění, většinou později, když se něco týká Samanthy, tak má spíš napůl vztek a je rozhozenej v takové jiné rovině, nevím, jak to popsat...
Obrázek
XGirl

Odeslatod Luki v 18 dub 2008 11:25

XGirl píše:Hlavně když je v pozdějších epizodách dost radikálně vymezený vůči církvi, že? Tohle je taky jeden z mála dílů, kde ho emoce seberou do takového smutnění, většinou později, když se něco týká Samanthy, tak má spíš napůl vztek a je rozhozenej v takové jiné rovině, nevím, jak to popsat...

To bude imho tím, že první série je taková oťukávací.. i v Miracle Man se vlastně faktu že skrze ruce toho chlapce léčí Bůh nijak nebrání :ugeek:
Luki

Odeslatod Angelitos v 18 dub 2008 11:34

XGirl píše:Hlavně když je v pozdějších epizodách dost radikálně vymezený vůči církvi, že? Tohle je taky jeden z mála dílů, kde ho emoce seberou do takového smutnění, většinou později, když se něco týká Samanthy, tak má spíš napůl vztek a je rozhozenej v takové jiné rovině, nevím, jak to popsat...

Přesně tak to cítím taky...přišlo mi to prostě takové nemulderovské trochu :lol:
Obrázek
Angelitos

Odeslatod KayTee v 18 dub 2008 19:59

já teda musím říct, že mě fascinoval ten obrázek. To bylo prostě dokonalé..
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
KayTee

Odeslatod XGirl v 18 dub 2008 20:24

No, musím s přiznat, že mám celkem ráda všechny epizody, kde se jedná o Samanthu a Mulder je tam emočně rozdrásanej - všechny ty jeho agresivně/zoufale/smutné pohledy, to, jak na všechny vyjíždí, je vzteklej, pere se a vzápětí se někde v koutku složí a vzlyká...ne, nejsem sadista, ale přijde mi to ohromně lidské a ten blesk v očích, kdykoli se někdo o Samanthě zmíní umí Duchovny skvěle zahrát. :mrgreen:
Obrázek
XGirl

Re: Conduit 1×03

Odeslatod kimberly v 04 kvě 2008 10:10

Teraz som s hrôzou zistila, že som tento diel nikdy nevidela :o
kimberly

Odeslatod mona lisa v 27 kvě 2008 12:24

V dabingu na DVD je jedna obrovska chyba - Scullyova hovori, ze Mulderovu sestru uniesli ked mala 12 a Mulder 8 rokov. Kto robil ten preklad???
mona lisa

Odeslatod Josephine v 01 črc 2008 10:13

mona lisa píše:V dabingu na DVD je jedna obrovska chyba - Scullyova hovori, ze Mulderovu sestru uniesli ked mala 12 a Mulder 8 rokov. Kto robil ten preklad???

Taky jsem si toho nesmyslu všimla. To je tak, když seriály překládá a stará se o ně někdo, koho vůbec nezajímají. Jako když na dvd vydali film Star Treku a nechali postavy nadabovat někým jiným, než koho fanoušci poslouchali sedm let v televizi. To bylo opravdu stupidní a bezohledné.
Překládají a vydávají seriály a filmy, které jsou jim totálně ukradené a neobtěžují si o nich něco zjistit.
Josephine

Odeslatod nabaa v 03 srp 2008 16:21

Včera jsem se na tuhle epizodu koukla a ačkoliv jsem ji viděla mnohokrát, teprve tentokrát jsem si všimla, že v Samantině spise je napsáno "Samantha T. Mulder". Ale ona byla přece druhým jménem Ann. ;)
But what if we could stop,pause to take stock of each precious moment before it passes? Might we then see the endless forks in the road that have shaped a life? And,seeing those choices,choose another path?
nabaa

Odeslatod oskvarka v 13 led 2010 21:53

jj tiez som si to vsimla...specialne som si to vsimala...aj zly datum narodenia a ina foto... ale tato dievcina sa skorej podobala na samantu ako ta co bola v sedmicke serii......
....ked som videla tuto cast prvy krat tak ma moc nechytila...asi som este nebola taka vcitena do Mulderovho hladania sestri... ale som si tuto tematiku velmi oblubila aj je to uchvatny diel...a hlavne ten maly chlapec..ten vrazedny kukuc :D:D..potom tie nuli a jednotky cez TV velmi sa mi ten napad pacil...skoda ze to mulder neposlal radsej strelcom presetrit :D:D...a navise Scully bola naramne sexi v tejto epke podla mna aj napriek bielym pancucham :D:D...no a ten koniec...hlavne ta posledna veta... inak suhlas Mulder v kostole naozaj trochu out of charakter....ale tie emocie celej tej epizody...rozhovor na chodniku... vlastne mi vela s tejto epky trochu pripomina posledny film...:)...
a tiez som si vsimla napr ze to ozivovanie Scully to bolo trochu ...vazne slabsie akosi.. to by tu dievcinu asi neprebralo... :lol: :lol:
TheX-files
oskvarka

Odeslatod oskvarka v 13 led 2010 21:59

mona lisa píše:V dabingu na DVD je jedna obrovska chyba - Scullyova hovori, ze Mulderovu sestru uniesli ked mala 12 a Mulder 8 rokov. Kto robil ten preklad???

jj ja si tez z dectva pametam ze Mulderovi zmyzla starsia sestra mala som to dakde aj poznacene...tiez mi bolo divne ze ako 8 rocny citil taku zodpovednost...a potom som dlho nekukala...a pred tym ako som sa pred pol rokom do toho pustila som si nastudovala zaklady na stranke aby som bola v obraze ..a toto som si uz nepametala...a kukala som to v dabingu a zrazu ma to tiez soklo pri tomto dieli ze sa mi to akosi pomiesalo ..velmi som to nevnimala ale nesedelo mi to ... tak som si tento diel pustila od zaciatku a povedala som si ze to som si asi zle zapametala :D:D
TheX-files
oskvarka

Zpět na 1. série