Moderátor: Luki
nabaa píše:Hned druhý den jsem šla do kina znovu a pak ještě dvakrát,takže asi tak.
Luki píše:nabaa píše:Hned druhý den jsem šla do kina znovu a pak ještě dvakrát,takže asi tak.
Doufám že to zopakuješ i v případě filmu druhého
Utero píše:Luki píše:nabaa píše:Hned druhý den jsem šla do kina znovu a pak ještě dvakrát,takže asi tak.
A mozna se tam vsichni uvidime
Luki píše:nabaa píše:Hned druhý den jsem šla do kina znovu a pak ještě dvakrát,takže asi tak.
Luki píše:Utero píše:Luki píše:nabaa píše:Hned druhý den jsem šla do kina znovu a pak ještě dvakrát,takže asi tak.
A mozna se tam vsichni uvidime
No vždyť je to domluvený.. každý se převleče za nějakou postavu z Akt
nabaa píše:
V tom případě jdu za šerifa Hartwella.
Luki píše:nabaa píše:
V tom případě jdu za šerifa Hartwella.
Pokud vypadáš alespoň trochu jako Luke Wilson tak na mne si dej bacha, v tom momentě měním svou sexuální orientaci
nabaa píše:Eh? Jak to mám teď chápat? Jako Luke Wilson nevypadám,ale kdybych před 12 lety tušila,že to využiju,nenechala bych si nasazovat rovnátka.
Luki píše:nabaa píše:Eh? Jak to mám teď chápat? Jako Luke Wilson nevypadám,ale kdybych před 12 lety tušila,že to využiju,nenechala bych si nasazovat rovnátka.
Jenom jako špatný vtip, netřeba se tím zatěžovat protože já zase na chvíli zapomněl že jsi holka a ne chlap .
No tak podle toho za jakou verzi by ses převlékla že ano
nabaa píše:A šla bych samozřejmě za tu Mulderovu verzi, ať je taky nějaká legrace. A ty bys mohl jít třeba za Scullyovou.
Luki píše:nabaa píše:A šla bych samozřejmě za tu Mulderovu verzi, ať je taky nějaká legrace. A ty bys mohl jít třeba za Scullyovou.
Na to nemám postavu... osobně se vidím tak na Byerse nebo ještě Frohika
nabaa píše:Luki píše:nabaa píše:A šla bych samozřejmě za tu Mulderovu verzi, ať je taky nějaká legrace. A ty bys mohl jít třeba za Scullyovou.
Škoda,mohli jsme po sobě pokukovat.
Luki píše:nabaa píše:Luki píše:nabaa píše:A šla bych samozřejmě za tu Mulderovu verzi, ať je taky nějaká legrace. A ty bys mohl jít třeba za Scullyovou.
Škoda,mohli jsme po sobě pokukovat.
Hmmm nasadil bych výraz a´la Scully na pitevně a všichni by utekli
nabaa píše:Kromě mě, neb já jsem na pitevnu zvyklá a ráda tam trávím volné chvíle.
Luki píše:nabaa píše:Kromě mě, neb já jsem na pitevnu zvyklá a ráda tam trávím volné chvíle.
Ráda pracuješ s lidma jo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků