Padmé píše:Hele, přemýšlejte - koho by bavilo dívat se na film, kde jsou nějací dva manželé? Shippery asi ano, ale obyčejné diváky? Mně by to teda nebavilo.
Scullyová je vdaná, má někoho jinýho, je úplně jedno koho, patrně to bude nějaký bezejmenný blbeček, kterej bude stát mezi dveřma u nich doma jak svatej na mostě a bude se ptat: Dano, kde jsi byla? Snad ne s tím Mulderem? Slíbilas mi, že přece už u FBI dělat nebudeš...
Mulder bude žít ve svém bytě, starej mládenec...
Moje teorie.
Mam hroznu depku!
Bolo by to od CC svinstvo, ak by nam toto urobil Som za, aby neboli manzelia, ale chcem aby boli spolu ako par. Ci uz v spolocnej domacnosti, alebo kazdy vo svojej a napr. o vikendoch spolu. Ale nezmierim sa s tym, ze Scullyova bude vydata za niekoho ineho To by hrubo ZNEVAZILO vsetko to, cim museli prejst, co medzi nimi bolo, ved ti dvaja sa predsa dlhe roky milovali, maju spolu dieta. A MUlder uz nikoho nema, je sam samucicky. Jediny, koho ma, a kto ma jeho rad na svete je ona Ved on ju potrebuje, a ona to vie. Toto je fakt, ktory nemoze nikto, ani CC popriet A dobre vedia, ze za par rokov dojde ku kolonizacii. Nech mi nikto nenahovori, ze Scullyova sa vyda a bude si spokojne zit, hoci vie, co ju a ludstvo onedlho caka Nie, takyto scenar NEPRIPUSTAM Som fakt hrozne nasr...