Moderátor: xloverin
peta111 píše:No, phoenix24, myslím, že máme podobnou myšlenku, co se obsahu filmu týče. Napsala jsi to skoro jako z mé hlavy
Jen bych ještě dodala, že Scully bude mít strach se vracet k nějakému vyšetřování a možná i nějakého citového zainteresování, rozhodla se, že teď už bude jen doktorkou a Mulder ji bude neustále prosit, aby mu pomohla. A ta víra v Boha, uzdravení nebo zázrak, jedno jak se tomu bude říkat, se bude vztahovat k tomu názvu - I WANT TO BELIEVE
peta111 píše:No, zase nevím, jestli bude až v takovém klidu. Spíš si bude chtít svůj život utřídit, a práce v nemocnici tomu bude jen nahrávat. A pak se objeví nějaký nemocný kluk a plno nových otázek a problém bude na obzoru.
peta111 píše:Bude mě hodně zajímat, jak scénaristi vyřeší jejich návrat do "normálního" života. Vzhledem k těm rozhovorům a byt (nebo dům) Muldera, ve kterém prý žije od roku 2002, to bude třeba ještě překvapivější než si třeba myslíme. (jak vše pokračovalo...)
peta111 píše:Tak článek http://www.xfilesnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=282&Itemid=32.
Jinak každopádně to bude někde ve sklepě,kde už je Mulder zvyklý
XGirl píše:Náhodou, oddělené spaní má svoje kouzlo Taky nevěřím podle popisu tomu, že by v tom bytečku Mulder žil sám. Na to je moc velkej bordelář, aby měl takhle dokonalou ložnici. Leda, že by do ní vůbec nechodil jak u sebe ve starém bytě
peta111 píše:Tak mě jen napadla myšlenka - vzpomínáte na tu scénu s tím polibkem, třeba to bylo celé zincenované, ale to jediné, co mohlo být pravé, byl ten dům? Co
XGirl píše:Já pořád v nějakou tu shippy scénu věřím
mona lisa píše:Mne sa zda divne, ze je v dome iba Mulderova pracovna. Urcite ju pouziva iba on, neverim, ze by Scullyova zniesla takyto svincik v jej dome .
Chudera Dana zase nema ani len svoj stol
Zeby sa zdrziavala iba na tej "King size bed" A cakala na svojho drahouska az skonci v tej svojej kutici nazvanej "office" a prisiel si aj trochu uzit? Tie kvety a sviecky v spalni by na nu aj ukazovali
No teda, ten Mulder ma ale doma servis
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník