luca píše:Tak zase přidávám novou povídku. Jmenuje se Před zimou a je opět, kupodivu, naprosto nevinná.
Opravdu krásná...tak lehounká, pohladí srdce a pak zase uletí Moc hezké
Moderátor: luca
luca píše:Tak zase přidávám novou povídku. Jmenuje se Před zimou a je opět, kupodivu, naprosto nevinná.
nabaa píše:Hlásím návrat do překladatelského kolotoče! První dvě vignety ze série Úsměv, Scullyová budou v archivu hned, jakmile se stanu členem skupiny.
nabaa píše:Hlásím návrat do překladatelského kolotoče! První dvě vignety ze série Úsměv, Scullyová budou v archivu hned, jakmile se stanu členem skupiny.
luca píše:Nádhera! Přesně tohle tady dlouho chybělo. Všechny jsou krásné, ale moje soukromá favoritka je číslo 2.
KayTee píše:nové dvě super....ta 13 je moc smutná
nabaa píše:Objevila jsem svou favoritku - číslo 16.
luca píše:Tož jsem zase po čase přidala něco ze své práce. Je to post-ep k The Truth a jmenuje se Do smrti.
nabaa píše:luca píše:Tož jsem zase po čase přidala něco ze své práce. Je to post-ep k The Truth a jmenuje se Do smrti.
Hezkýýý! Až jsem se z toho v tom vedru zpotila. Nechápu, jak se v něm oni mohli milovat, vypustila bych duši.
luca píše:V archivu najdete jednu netradiční povídku. Jmenuje se Pohádka o srdci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků