Moderátor: Luki
MrSmith píše:Teraz bude vyzerat, ze mam asi nejaky zachvat, ze so vsetkym musim suhlasim ale toto je naozaj uzasna, dojemna, smutna epizoda. Perfektne zavrsenie Doggettovho pribehu a lucenie sa s jeho synom v ktorom citim aj pomale lucenie sa tvorcov s celym serialom.
Angelitos píše:Zezačátku jsem byla k obrazovce připoutaná, ten kadet-týpek mi přišel dost zajímavý, ale pak už to nebylo zas takové poutavé. Zas Doggie a jeho syn - to už se řešilo, ale dobře no nechme mu prostor ale konec byl fakt dojemný
Luki píše:Angelitos píše:Zezačátku jsem byla k obrazovce připoutaná, ten kadet-týpek mi přišel dost zajímavý, ale pak už to nebylo zas takové poutavé. Zas Doggie a jeho syn - to už se řešilo, ale dobře no nechme mu prostor ale konec byl fakt dojemný
Proč by se to nemohlo dořešit? Samanthu řešili v miliardě dílů až k hranicím únosnosti... to ti dva díly věnované Lukovi tak vadí?
MrSmith píše:Luki píše:Angelitos píše:Zezačátku jsem byla k obrazovce připoutaná, ten kadet-týpek mi přišel dost zajímavý, ale pak už to nebylo zas takové poutavé. Zas Doggie a jeho syn - to už se řešilo, ale dobře no nechme mu prostor ale konec byl fakt dojemný
Proč by se to nemohlo dořešit? Samanthu řešili v miliardě dílů až k hranicím únosnosti... to ti dva díly věnované Lukovi tak vadí?
Citim znaky Anti-doggittizmu
KayTee píše:Souhlasím..bylo to hodně silné a smutné. Ale našla jsem i záběry, kdy jsem se musela pousmát. Například, jak Scully nechápavě (nebo nevěřícně) kouká na kadeta, když v podstatě popíše smrt té dívky. Nebo jak Barbara podotkla, že by si měl Doggett začít s Monicou A poslední scéna byla moc krásná!
Hudba se mi moc líbila hned na začátku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků