oskvarka píše:luca píše:Jak jsem slíbila, nahodila jsem do archivu něco naprosto nevinného a toho si važte, protože takových povídek moc v zásobě nemám... Tuhle najdete pod názvem Požehnání.
krasny citak... fnuk
Taková krásná nevinná jednohubka
Moderátor: luca
oskvarka píše:luca píše:Jak jsem slíbila, nahodila jsem do archivu něco naprosto nevinného a toho si važte, protože takových povídek moc v zásobě nemám... Tuhle najdete pod názvem Požehnání.
krasny citak... fnuk
luca píše:Tak zase něco od mé maličkosti - Právě včas, NC-17!
phoenix24 píše:Tak hlásím dvě nové povídky v archivu. Jsou ryze autorské. Jedna je velmi, velmi smutná - Cesta za světlem, druhá lehce depresivně rodinná - Podzimní listí. Užijte si je a doufám v nějaké vaše komentáře
luca píše:phoenix24 píše:Tak hlásím dvě nové povídky v archivu. Jsou ryze autorské. Jedna je velmi, velmi smutná - Cesta za světlem, druhá lehce depresivně rodinná - Podzimní listí. Užijte si je a doufám v nějaké vaše komentáře
Pěkné povídky. Ta první byla moc smutná, ale hezky napsaná, zajímavá. A ta druhá potěšila. Akorát si myslím, že ten počet zubů moc neodpovídá věku téměř dvouletého dítěte. Ale nakonec je to fuk, pěkně jsem si početla.
phoenix24 píše:Jj, jasně, v zubech se moc nevyznám:)) Ale děkuju za komentář, potěšil mě
luca píše:phoenix24 píše:Jj, jasně, v zubech se moc nevyznám:)) Ale děkuju za komentář, potěšil mě
No já jen, že náš malej Péťa má v 15 měsících už zubů asi deset a rozhodně ještě neoplývá takovou slovní zásobou jako William. Ale třeba to maj v USA jináč, co my víme.
luca píše:Přidala jsem do archivu zase jednu Leylu. Povídka se jmenuje Prázdnota.
phoenix24 píše:Jedna je velmi, velmi smutná - Cesta za světlem
phoenix24 píše:druhá lehce depresivně rodinná - Podzimní listí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků