Moderátor: Luki
kimberly píše:no a zase raz amerika. je to mozne, aby cez vetraciu sachtu, alebo proste dieru v stene sused sledoval suseda???
luca píše:kimberly píše:no a zase raz amerika. je to mozne, aby cez vetraciu sachtu, alebo proste dieru v stene sused sledoval suseda???
Já myslím, že vůbec není možné, aby Mulder takhle s někým sousedil, vzhledem k tomu, že od vchodových dveří nalevo, když se vejde do bytu, má ještě kuchyň a skoro naproti vchodu okno z předsíně někam ven, to by musel sousedovi tím oknem čučet přímo do obýváku... Prostě se jim to tak hodilo, no.
kimberly píše:luca píše:kimberly píše:no a zase raz amerika. je to mozne, aby cez vetraciu sachtu, alebo proste dieru v stene sused sledoval suseda???
Já myslím, že vůbec není možné, aby Mulder takhle s někým sousedil, vzhledem k tomu, že od vchodových dveří nalevo, když se vejde do bytu, má ještě kuchyň a skoro naproti vchodu okno z předsíně někam ven, to by musel sousedovi tím oknem čučet přímo do obýváku... Prostě se jim to tak hodilo, no.
mas pravdu, vidis to som si ani neuvedomila, trochu to prehanaju a mozno ja uz si vsimam blbosti, kedze niektore casti vidim uz po 19o-ty krat
luca píše:kimberly píše:no a zase raz amerika. je to mozne, aby cez vetraciu sachtu, alebo proste dieru v stene sused sledoval suseda???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků