Moderátor: Luki
Utero píše:Sleduju ted postupne premierove sestou serii a musim rict, ze pro serial je tohle obdobi naprosto vrcholne. Kazda epizoda za epizodou me naprosto dostava. Nic me zatim nesklamalo. Ani tenhle dvojdil, ktery neni prekvapive mytologicky, ale humorne ladeni. Chapu, ze ne kazdemu muze indianska babicka, tanec pred zrcadlem atd.. sednout. Me pridou Dreamlandy naprosto originalni dila. Obema epizodam bych dal 100% (ikdyz prvni dil je o kapku lepsi)....krome scen s indianskou babickou, taneckem pred zrcadlem ci ukryvani na zachodcich me samozrejme dostala dojemna scena mezi MaS a slunecnimi zrny. To nemelo chybu... Skoda, ze se nakonec vlastne nic z toho nestalo, o to bylo krasnejsi Mulderovo prekvapeni nad uklizenym bytem 100%/100%
mona lisa píše:haci píše:Morisse namám ráda, nelíbí se mi a ještě ke všemu tady chce přefiknout Scully - když jsem tu scénu viděla prvně, vážně jsem se bála, že mu dá.
Ved takmer dala Eddiemu v Small potatoes
kimberly píše:no, este dobre ze je to never happend...taka motanica
oskvarka píše:kimberly píše:no, este dobre ze je to never happend...taka motanica
nahodou ja vynimocne chapem celu tuto epku teda aspon si to myslim...hehe...a je to moja total srdcova zalezitost....som si ju hned ako prvi kukla... okrem vianocnej teda tu som kukla 4 krat uz len pre tu vianocnu atmosku
ale toto je nieco uchvatne...sa vzdy na tom tak narehocem ....a ani sa mi nezda ze by druha cast bola slabsia...
hlavne nemozem z toho ako mu ta dcera povie nech si pusti plyn ...ako on jej ze je na plastiku mlada...a ako mu ta zena stale bali kufre :D...normalne si ani neviem vybrat...jednoducho dokonale nejdem sa tu rozplivat aj tak som tu uz popisala predtym cele litanie
ale aj tak kukam kimberly ze ty si viacej stihla pokukat toho a to za menej dni ... uf... ..neva ja to dozeniem po sialenstve so sviatkov
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník