no takze idem zoradit nieco co sa ani neda podla mna...hlavne preto ze ziadna seria nebola rozhodne prepadakova ani zla..vsety boli uzasne a medzi pre mna prvou a poslednou existuje len velmi mali pocitovy rozdiel...
ale chcem sa podelit o svoj nazor...a navvse si to tu potom budem moct kuknut ked to kuknem este raz ze ako sa moje nazory zmenia...
aj napriek tomu ze je pre mna mitologia velmi dolezita tak to teraz spisem len tako ako som si to po kazdej serii zapisovala ze ci bola lepsia ci horsia...a to nie je o konretnych castiach ale aky celkovy dojem som mala s tej ktorej serie... zaroven ma velmi ovplivnilo ze 1 a 2 seriu som videla pred 10 rokmi...nie cele...ale vtedy sa zacala moja zavyslost a tak k nim mam velmi specialny vztah...
najprv som to vedela zaradit len do supin v ktorych podla mna v oblubenoosti nie su rozdiely a hlavne sa to tazsie porovnava aj koly roznorodosti zanrov,... od najlepsieho
1 miesto - 1 a 6 seria
2 miesto - 2, 4,
3 miesto - 5, 8
4 miesto - 3, 7 , 9
ak by som to mala naozaj nasilne rozdelit ale to uz su len fakt pocity chvilkove ktore sa urcite mozu po dalsiom vzhliadnuti zmenit :
1 - 1 seria
2 - 6 seria
3 - 2 seria
4 - 4 seria
5 - 8 seria
6 - 5 seria
7 - 7 seria
8 - 3 seria
9 - 9 seria
ale teda s poslednymi tromi miestami si vobec niesom ista kazda ta seria je uplne ina...