Br tohle byl fakt horor! Opravdu zajímavé téma! Chlapík, který se mění v jiného a dělá masakr vraždy. Br, fakt jsem měla tzv. "v gaťach". Vím, že to sem nepatří, ale úplně jsem viděla Muldyho jak tenhle případ řeší
Scully: You were an Indian guide, help me out here. Mulder: Indian guide says maybe you should run to the store and get some matches. Scully: I would but I left my wallet in the car.
Skôr ako samotný prípad ma tu zaujalo to, že sa to točilo okolo Doggetta, tá záležitosť s jeho bývalým partnerom a s podstrčením dôkazov...Vždy je zaujímavé dozvedieť sa niečo z minulosti agentov.
Tento díl mě moc neoslovil. Akorát mi bylo líto té advokátky. A pak mi bylo smutně, když Fossl (nebo jak se jmenoval) řekl, že chce jít zpátky do vězení. Protože on věděl, co se stane..
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
Br tohle byl fakt horor! Opravdu zajímavé téma! Chlapík, který se mění v jiného a dělá masakr vraždy. Br, fakt jsem měla tzv. "v gaťach". Vím, že to sem nepatří, ale úplně jsem viděla Muldyho jak tenhle případ řeší
tema zaujimava...Muldy mi nechybal k tomu aby som mala pacit ze tu to tie spravne akta X ale ... napriek tomu si viem presne predstavit ako pises ze by to muldy riesil a bola by to ina akcia...nie tieto pokusy doggetta.. a prvych 30 minut takmer sam...docela sucharske vraka tomu... poslednych 15 minut to trosku zachranuje ale to je dost malo....
..jednoducho doggett sam...nic moc...nech to neberie osobne...urcite je dobry v inych veciach...