no aj ja som si to povodne myslela
.... ale ked zoberiem ze tam boli len 4 epky z coho 2 sa nestali ...a minimalne holywood nedokazem brat absolutne vobec vazne.. a v tom dieli s cigaretami sice bola poriadna romantika ako sa scully boji o muldiho, ale to sa zase vzdy tak dojimavo bala...uz aj v uvodnej mitologii zo 7 serie - a vlastne aj vela krat predtym... no a faight club...ci ako sa ta strasna vec volala tak ta mi tuto moznost uplne vyvratila koli uvodnemu rozhovoru M a S..
... a "Zelám si" tak tá sa nestala aj ked tá zaverecná scéna mozno aj hej...ale to uz je jedno lebo podla mna bolo per manum niekde hned potom...
...a tiez mi do toho nezapada zaverecny rozhovor z existence...
...a tiez uvodna, ale retrospektivne zaverecna scena all things...ako Scully potichu odchadza z Muldyho bytu a premysla... myslim ze tie myslienky napatria len k tomu pribehu ako takemu ale aj k tomu co sa stalo potom.... ale tato scena ma zase utvrdzuje v tom ze to bolo vtedy prvy krat...
...ale myslim si ze scully bola taka stastnejsia celu 6 a 7 seriu... a ja osobne povazujem toto obdobie za ich radostne...kedy bolo uz viac ako kamaratstvo ale ani jeden to tomu druhemu nepovedal, aj ked si to uz obaja postupne uplne uvedomovali - teda neuvedomovali si ze je to vzajomne ale uvedomovali si vlastne pocity podla mna...... a verim ze tu radost ich vztahu vyjadrili aj tym ze vecsina epiek bola taka humorna... preto sa mi paci vlozenie 2 humornejsich serii do stredu serialu (teda vlastne 3 lebo uz v 5. to zacalo)...keby som neni shipper tak to asi nepochopim a mala by som pocit ze to trochu pokazili....ale takto v podvedomi to beriem ze to prave tak malo byt...(aj ked muldimu to ku podivu v sestke trosku vynechavalo......tu pusu co mu diana dala
jednoducho nemozem rozdychat...beriem to tak ze bol riadne v soku ze sa ani nebranil... bleee)
...napr ako v Goldbergvariation ci ako sa to volalo scully hovori tomu chlapcovi ze aj ona ma velmi rada baseball...tak to bola brutal romantika...moje srdiecko poskocilo...
...ved scully mohla byt taka happy cely ten cas z toho co bolo v All things...
..jej staci dost malo ku stastiu
po tom co si vsetko zazila....a preto si to aj tak diskretne chrani pred okolitym svetom vsetky radostne okamziky ... a navyse to ma v povahe...a to potom rozvyja fantaziu nas shipperov lebo pri jej povahe sa tak lahko toho vela nedozvieme ...hehe
ve ked si vezmem ze ona o willikovi vazne nikomu nepovedala ani matke ani skineovi... len co bolo nutne teda ze je tehotna a nic viac... a ani sa jej nik neodvazil opytat myslim ze aj tak vedeli ze by im nic nepovedala... a mozno by niekomu aj jednu vrazila za taku drzost ...hehe... a muldi je v tomto podobny
:D... a ako sa ho opatrne skiner pyta ze koho je babetko... a ze on mal aj podozrenie
kym nezistil ze aj on ma otazky ...
...ale zase po tejto epke zacinam mat pocit ze v per manum scully v zaverecnej nemyslela na to ze sa preca len ten zakrok podaril...ale skorej na nieco ine...