Moderátor: Luki
Blueman píše:Jak tak koukám tak ve výčtu epizod z první série na foru chybí Roland,tak to chci napravit.Celkem mě překvapuje jak často se tato epizoda objevuje ve výčtu nejhorších dílů z první serie,mě se celkem líbila.Ten nápad s mozkem inteligentního vědce který ovládá své postižené dvojče se mi zdál celkem originální a některý scény byli fak děsivý.Akorát ten Rolandův románek s tou holkou z ústavu měli tvůrci radši vynechat,ten byl fakt hroznej.Epizodka tak na 80% pro mě...
luca píše:Blueman píše:Jak tak koukám tak ve výčtu epizod z první série na foru chybí Roland,tak to chci napravit.Celkem mě překvapuje jak často se tato epizoda objevuje ve výčtu nejhorších dílů z první serie,mě se celkem líbila.Ten nápad s mozkem inteligentního vědce který ovládá své postižené dvojče se mi zdál celkem originální a některý scény byli fak děsivý.Akorát ten Rolandův románek s tou holkou z ústavu měli tvůrci radši vynechat,ten byl fakt hroznej.Epizodka tak na 80% pro mě...
Blueman píše:luca píše:Blueman píše:Jak tak koukám tak ve výčtu epizod z první série na foru chybí Roland,tak to chci napravit.Celkem mě překvapuje jak často se tato epizoda objevuje ve výčtu nejhorších dílů z první serie,mě se celkem líbila.Ten nápad s mozkem inteligentního vědce který ovládá své postižené dvojče se mi zdál celkem originální a některý scény byli fak děsivý.Akorát ten Rolandův románek s tou holkou z ústavu měli tvůrci radši vynechat,ten byl fakt hroznej.Epizodka tak na 80% pro mě...
Ale to si nemyslim,akorát se mi nelíbilo jak ta holka hrála,krom toho byli ty scény na mě až moc patetický...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků