Roland 1x22

24 klasických epizod z let 1993-1994

Moderátor: Luki

Roland 1x22

Odeslatod Blueman v 07 zář 2009 23:18

Jak tak koukám tak ve výčtu epizod z první série na foru chybí Roland,tak to chci napravit.Celkem mě překvapuje jak často se tato epizoda objevuje ve výčtu nejhorších dílů z první serie,mě se celkem líbila.Ten nápad s mozkem inteligentního vědce který ovládá své postižené dvojče se mi zdál celkem originální a některý scény byli fak děsivý.Akorát ten Rolandův románek s tou holkou z ústavu měli tvůrci radši vynechat,ten byl fakt hroznej.Epizodka tak na 80% pro mě...
Blueman

Re: Roland 1x22

Odeslatod kimberly v 08 zář 2009 17:44

súhlasím, že nápad je to naozaj orginálny...musim si to znovu skuknut
kimberly

Odeslatod luca v 08 zář 2009 18:26

Blueman píše:Jak tak koukám tak ve výčtu epizod z první série na foru chybí Roland,tak to chci napravit.Celkem mě překvapuje jak často se tato epizoda objevuje ve výčtu nejhorších dílů z první serie,mě se celkem líbila.Ten nápad s mozkem inteligentního vědce který ovládá své postižené dvojče se mi zdál celkem originální a některý scény byli fak děsivý.Akorát ten Rolandův románek s tou holkou z ústavu měli tvůrci radši vynechat,ten byl fakt hroznej.Epizodka tak na 80% pro mě...

Proč byl ten románek "hroznej"? Myslíš, že mentálně postižení lidé nemohou někoho milovat? :o
luca

Odeslatod Blueman v 08 zář 2009 20:15

luca píše:
Blueman píše:Jak tak koukám tak ve výčtu epizod z první série na foru chybí Roland,tak to chci napravit.Celkem mě překvapuje jak často se tato epizoda objevuje ve výčtu nejhorších dílů z první serie,mě se celkem líbila.Ten nápad s mozkem inteligentního vědce který ovládá své postižené dvojče se mi zdál celkem originální a některý scény byli fak děsivý.Akorát ten Rolandův románek s tou holkou z ústavu měli tvůrci radši vynechat,ten byl fakt hroznej.Epizodka tak na 80% pro mě...

Ale to si nemyslim,akorát se mi nelíbilo jak ta holka hrála,krom toho byli ty scény na mě až moc patetický...
Blueman

Odeslatod luca v 08 zář 2009 21:49

Blueman píše:
luca píše:

Ale to si nemyslim,akorát se mi nelíbilo jak ta holka hrála,krom toho byli ty scény na mě až moc patetický...

Já si zase myslím, že to hrála velmi přesvědčivě. Jsem s těmito lidmi v denním styku, tak mám za to, že soudím objektivně. Ale samozřejmě máš právo na svůj názor. ;)
luca

Zpět na 1. série