Moderátor: Petraela_x
Petraela_x píše:Kedy nalno prepukla vaša vášeň k tomuto seriálu? Koľko ste mali rokov a čo vás k tomu viedlo? Prečo ste sa rozhodli tento seriál milovať? Ako ste sa vlastne stali X-Philerom?
KayTee píše:Jak to tady všechno pročítám, tak mě napadá jen jedno, co se dá říct: Nejkrásnější na tomhle všem je ten pocit, že v tom člověk není sám
oskvarka píše: vsimla som si hned pri listovani poznamku 11.09.1997 "musim nasich spracovat aby mi dovolili pozerat akta X - ja ich zboznujem "
KayTee píše:oskvarka píše: vsimla som si hned pri listovani poznamku 11.09.1997 "musim nasich spracovat aby mi dovolili pozerat akta X - ja ich zboznujem "
Hehehe, upřímně mě to rozesmálo, protože je to, jakobys to četla z mého deníčku Jinak já koukala díky tátovi od začátku (a to mi bylo 11) Ale jak jsem nenáviděla mámu, když jsem chytla nějakou trojku a nedovolila mi to Táta mi to pak natáčel na video a koukla jsem se druhý den po škole
Baku05 píše:Když Akta běžela v televizi poprvé, přiznávám, že jsem je prakticky nesledovala. O to víc mě teď zaráží, že jsem si v té době pořídila oba průvodce a když jsme byli v zimě na dovolené, tak si naprosto jasně vzpomínám, jak jsem v knihkupectví hučela do mamči a za 10 minut vítězoslavně odcházela s knížkou Nejsem agentka Scullyová Pak tedy bylo dlouhé nic, ale když pak na Primě pustili šestou sérii, nevěřícně jsem koukala, co to je vůbec za díly. Tak jsem se rozhlížela na netu a s najetím na KultX bylo vymalováno A když jsem si objednala na DVD 6. sérii, koukali doma ještě celkem normálně, když k tomu postupem času přibylo dalších 8 sérií, už na to raději neříkali nic
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků