Taky jsem dřív mívala pokoj oblepený plakáty (i strop a nebyl nikde volný kus zdi), ale to už je minulost. Trička mám dvě a zrovna jedno na sobě. Už je moc nenosím, protože je mám víc jak 10 let a jsou hrozně vybledlá.
Moderátor: Krycek
terentule píše:Není to sice moje propagace, ale právě jsem procházela dokumenty ve školní poště a narazila na příklad, co se jmenoval X-Files(nemohla jsem uvěřit vlastním očím
). Tak jsem ho otevřela a čekala něco zajímavýho, ale oni je zde použili jako název pro společnost, která je alternativním operátorem na telekomunikačním trhu. A obchodními řediteli jednotlivých divizí jsou Rudolf, Olga a René
. Škoda
petrazelva píše:terentule píše:Není to sice moje propagace, ale právě jsem procházela dokumenty ve školní poště a narazila na příklad, co se jmenoval X-Files(nemohla jsem uvěřit vlastním očím
). Tak jsem ho otevřela a čekala něco zajímavýho, ale oni je zde použili jako název pro společnost, která je alternativním operátorem na telekomunikačním trhu. A obchodními řediteli jednotlivých divizí jsou Rudolf, Olga a René
. Škoda
Kreténi... taky mohli být víc styloví.
terentule píše:Tak a dnes jsem jela metrem a proti mě si nějaká paní četla časopis Svět kuchyní. A na obálce byl titulek:
Akta X
Tajemství energetického štítku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník