Moderátor: Krycek
pitrysek píše:Tak já jsem taky Petra, a kde bydlím to Vám neřeknu, protože je to taková prdel světa, že byste to stejně nikde nenašli
Luki píše:pitrysek píše:Tak já jsem taky Petra, a kde bydlím to Vám neřeknu, protože je to taková prdel světa, že byste to stejně nikde nenašli
pitrysek
...
ehm
pitrysek píše:Luki píše:pitrysek píše:Tak já jsem taky Petra, a kde bydlím to Vám neřeknu, protože je to taková prdel světa, že byste to stejně nikde nenašli
pitrysek
...
ehm
To jo, ale já nejsem přímo z Aše, já jsem z jedný vesnice u Aše, která má asi 500 obyvatel, všude píšu, že jsem z Aše, aby lidi aspoň z části věděli, kde bydlim
Angelitos píše:Tož to jsem ráda, že tu píšete, aspoň o Vás něco vím. A nevidím jen tu ikonku a přezdívku
Luki píše:Angelitos píše:Tož to jsem ráda, že tu píšete, aspoň o Vás něco vím. A nevidím jen tu ikonku a přezdívku
Ehm...
Angelitos píše:Na zeměpis jsem částečně mimo, ale kde je Aš vím tam úplně narohu Tak napiš název té vesničky to by mě zajímalo
pitrysek píše:Angelitos píše:Na zeměpis jsem částečně mimo, ale kde je Aš vím tam úplně narohu Tak napiš název té vesničky to by mě zajímalo
Nevím, co tím myslíš "tam úplně nahoru", ale Aš je skoro úplně na západě Čech, vesnice se jmenuje Podhradí-asi 8km od Aše
Angelitos píše:A máte nad sebou nějaký hrad? Psala jsem naRohu
pitrysek píše:Angelitos píše:A máte nad sebou nějaký hrad? Psala jsem naRohu
Aha, já už neumim číst Hrad nemáme, jenom zříceninu hradu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků