Fresh Bones

25 klasických epizod z let 1994-1995

Moderátor: Luki

Fresh Bones

Odeslatod nabaa v 24 dub 2008 18:39

Hodně dobrá epizoda, tajemně mrazivá. A konec mi připomenul Šestý smysl, jak se Scullyová ptá vojáka na Chestera Bonapatra a on jí odpoví, že to je ten kluk, co na základně zemřel. Přeběhl mi při tom mráz po zádech. Ale výborných scén je tam celá řada - Scullyová v noci v autě měnící se v zombie například. Dostal mě tam i Bruce Young jako Bauvais, fakticky působil uhrančivě, plus ten hlas, no síla. A scéna nad žábami vyskakujícími z pytle na hřbitově a Scullyovou tážící se, kterou z nich má políbit, je maximální. Prostě samé superlativy...A ještě jsem si všimla, že Mulder má červeně podšitej kabát, trochu drákulovský na agenta FBI. :D
But what if we could stop,pause to take stock of each precious moment before it passes? Might we then see the endless forks in the road that have shaped a life? And,seeing those choices,choose another path?
nabaa

Re: Fresh Bones

Odeslatod kimberly v 24 dub 2008 21:07

Absolutne výborný diel, úplne súhlasím, množstvo nezabudnuteľných scén a vôbec celá atmosféra...
kimberly

Odeslatod Utero v 25 dub 2008 21:11

Skvela epizoda o ktere jsem sice ke konci zacal trochu pochybovat, ale potom co zacalo Scully vylezat z dlane jsem byl vazne hotov :twisted:
Obrázek
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Utero

Odeslatod kimberly v 04 kvě 2008 10:15

Inak v tejto sérii dostáva Scullyová skutočne zabrať!
kimberly

Odeslatod XGirl v 04 kvě 2008 13:51

Tohle je moc dobrá epizoda, konec se ujištěním, že Chester je dávno po smrti je klasicky děsivej, to, jak jakýsi démon vyléžá Scullyové z dlaně a obřad na hřbitově...BTW myslíte, že kdyby se Scullyová nenatáhla po tom amuletu, tak by ji to zabilo? Nebo to prostě byla jen představa a ve chvíli, kdy by tam dejme tomu přišel Mulder, tak by ta vize byla pryč? A Mulder - to, že Wharton při trom obřadu zabodnul do země nůž a Mulder se složil, jako by to bodl do něj, to byla zase jenom sugesce, nebo ne? Skoro mi to přišlo, jako by jak trápení Scullyové v autě, tak domnělé pobodání Muldera skončilo ve chvíli, kdy Bauvais zvítězil nad Whartonem, ale třeba to tak není, nevím... :?:
Obrázek
XGirl

Odeslatod KayTee v 19 kvě 2008 21:26

Malej byl docela roztomilej :-) Připomínal mi naše děcka z děcáku :-D :-D Hezká epizodka. Ty červy na začátku byly dost nechutné :-D
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
KayTee

Odeslatod kimberly v 25 kvě 2008 12:44

Pamätám si, že k tejto epizóde bola urobený výborná hudba. Niežeby k iným nebola, ale táto mi zvlášť utkvela v pamäti.
kimberly

Odeslatod kimberly v 05 črc 2008 11:13

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
kimberly

Odeslatod derena v 02 srp 2009 19:48

to ako jej vyliezal z dlane bola sila, zaujimavo urobené. Inač vsimli ste si že ten čo pracoval na cintoríne je ten istý herec čo hral v druhom filme, toho čo sa snažil zachrániť svojmu priateľovi život?
derena

Zpět na 2. série