Navíc Muldyho hlášce o Reticulan/ech jsem se fakt hodně zasmála - Reticulum galaxy
Moderátor: Luki

Utero píše:Kdykoliv jsem treba ve skole na zachode a vidim nejake mensi otvory do sachty co pripominaji ty z epizody spomenu si na Toomse

Angelitos píše:Utero píše:Kdykoliv jsem treba ve skole na zachode a vidim nejake mensi otvory do sachty co pripominaji ty z epizody spomenu si na Toomse
Já jsem dneska jela na eskalátoru a úplně jsem ho pod těma schodama cítila brrrještě to zelené světlo pod schody

Utero píše:Jo vypadal tak nevine, ze by mu kazdy uverilale byl slizkej
Luki píše:Ale vážně jsem jedinej komu Tooms připadal roztomilej?

kkubin píše:Nejlepši byly ty otazky:
Žijete 100 let?
ne xD

kimberly píše:Už v tomto diely sa tvorcovia rozhodli, že takýmto zrúdám budú zásadne podhadzovať Scullyovú

kimberly píše:Už v tomto diely sa tvorcovia rozhodli, že takýmto zrúdám budú zásadne podhadzovať Scullyovú

XGirl píše:Muldera si zase vybírají psychopaté jiného druhu - viz. Pusher, Grotesque nebo Paper hearts... Ono je to i technicky dost těžké, protože Muldera při jeho výšce a váze by takový Donnie těžko dokázal přeprat a shodit do vany
Luki píše:Utero píše:Jo vypadal tak nevine, ze by mu kazdy uverilale byl slizkej
No potkat ho někde v potemnělé chodbě tak se mu asi taky vyhnu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník