Moderátor: Luki
oskvarka píše:Ja osobne som tuto epku videla ako jenu z prvych a bolo to pre mna v mojich 13 rokoch ci kolko som mala poriadny horor a nespala som este 2 noci potom...a dokonca aj teraz ked to kukam od zaciaku cele som ju na prvy pokus radsej vynechala a nechala si ju na nejake doobedne pozeranie za svetla...stacil mi obrazok a hned som si na nu spomenula
...to mal byt ako ze kompliment
KayTee píše:oskvarka píše:Ja osobne som tuto epku videla ako jenu z prvych a bolo to pre mna v mojich 13 rokoch ci kolko som mala poriadny horor a nespala som este 2 noci potom...a dokonca aj teraz ked to kukam od zaciaku cele som ju na prvy pokus radsej vynechala a nechala si ju na nejake doobedne pozeranie za svetla...stacil mi obrazok a hned som si na nu spomenula
Já si nemůžu vybavit o čem je Jdu pátrat
oskvarka píše:KayTee píše:oskvarka píše:Ja osobne som tuto epku videla ako jenu z prvych a bolo to pre mna v mojich 13 rokoch ci kolko som mala poriadny horor a nespala som este 2 noci potom...a dokonca aj teraz ked to kukam od zaciaku cele som ju na prvy pokus radsej vynechala a nechala si ju na nejake doobedne pozeranie za svetla...stacil mi obrazok a hned som si na nu spomenula
Já si nemůžu vybavit o čem je Jdu pátrat
jeeej ahoj ty uz tu?...ako bolo?
kukni to ...ale obsah nestaci kukni epku heh....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků