Moderátor: Luki
Angelitos píše:Mně se ta epizoda zdála svým způsobem divná, ale svým způsobem byla skvělá. Taková akčnější a hodně zajímavá. Nejsem moc na takové ty počítačové hry, ale tohle byl zajímavý námět. Jakože nějaká ženská tam zabíjí.
Utero píše:Angelitos píše:Mně se ta epizoda zdála svým způsobem divná, ale svým způsobem byla skvělá. Taková akčnější a hodně zajímavá. Nejsem moc na takové ty počítačové hry, ale tohle byl zajímavý námět. Jakože nějaká ženská tam zabíjí.
jo chlapa uz videl kazdej zabijet
mona lisa píše:Mne sa pacila.A Mulder vyzeral v tom kostyme neodolatelne
Utero píše:Na tuhle epizodu ma kazdy svuj nazor. Nevim jestli je to zpusobene moji nenavisti k pocitacovym hram, ale tuhle epizodu povazuji jasne za nejhorsi v serialu. 20% v recenzi na vic za Kristu Allen pro me bylo nepochopitelne, nevim co na ni bylo tak desne sexy, ale kazdeho to sebere jinak. Samozrejme na pribehu neco bude, ale to kdy Mulder prichazi na scenu v tom jejich obleku a pote v tom pride na scenu i Scullyova, to uz bylo moc
![]()
Jojo tak to by mě taky maximálně zajímaloArte píše:Z těch "oblečků" jsem vážně nemohlaZajímalo by mně, jaký názor na to měla Gill s Davidem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník