LadyX píše:Haló, haló, x-philes z PrahyŠel by někdo 6.5. na výstavu? Plánuju Schwarzenberský palác. Od 15h vstup zdarma
A výstavu čeho??

Moderátor: Petraela_x
LadyX píše:Haló, haló, x-philes z PrahyŠel by někdo 6.5. na výstavu? Plánuju Schwarzenberský palác. Od 15h vstup zdarma
petrazelva píše:LadyX píše:Haló, haló, x-philes z PrahyŠel by někdo 6.5. na výstavu? Plánuju Schwarzenberský palác. Od 15h vstup zdarma
A výstavu čeho??
petrazelva píše:LadyX píše:Haló, haló, x-philes z PrahyŠel by někdo 6.5. na výstavu? Plánuju Schwarzenberský palác. Od 15h vstup zdarma
A výstavu čeho??
nabaa píše:Ve čtvrtek 25.6. se v Olomouci koná další minisrázek. Zatím účast potvrdili haci, Logan, yscully a Markétka. Začínáme ve 4 hodiny a jde se do pizzerky. Všichni jsou srdečně zváni, jen dejte vědět, kolik mám rezervovat míst.
haci píše:Jo tak jednání...hmmm (sleduješ, že se neptám jaký, protože vím, že bys mi to zase neřekl) ... no nevadí, my budeme trpělivě čekat na jediného chlapa.
Ale uvidíme, třeba vás bude víc...
G.Logan píše:haci píše:Jo tak jednání...hmmm (sleduješ, že se neptám jaký, protože vím, že bys mi to zase neřekl) ... no nevadí, my budeme trpělivě čekat na jediného chlapa.
Ale uvidíme, třeba vás bude víc...
Ale tentokrát ti to klidně řeknu, máme pracovní schůzi na okresním ředitelství záchrané služby.
G.Logan píše:Ahoj tak se chci zeptat jestli ten srázek teda je, abych neprijel a nic se nedelo.
yscully píše:G.Logan píše:Ahoj tak se chci zeptat jestli ten srázek teda je, abych neprijel a nic se nedelo.
Přenejmenším já v Olomouci určitě budu a nevím nic o tom, že by se nekonal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník