Moderátor: Petraela_x
LadyX píše:G.Logan píše:Tak se pochlubme jaké to bylo
Jojo, chlubte se A můžete přihodit i fotky
G.Logan píše:Tak se pochlubme jaké to bylo . Mě to celkem zarazilo, ale aspoň jsme pokecali.
yscully píše:G.Logan píše:Tak se pochlubme jaké to bylo . Mě to celkem zarazilo, ale aspoň jsme pokecali.
Mně se to líbilo, po dlouhé době jsem si připadala normální Našli jsme se trochu po haluzi, protože jsem měla poněkud zpoždění a když jsem přicházela k Morganovi, zaslechla jsem Nabaa nadávat, že jsem se na to asi vykašlala a ani jsem nedala vědět Kdyby neřekla moje jméno, tak bych si toho asi nevšimla, ale povedlo se.
haci píše:yscully píše:G.Logan píše:Tak se pochlubme jaké to bylo . Mě to celkem zarazilo, ale aspoň jsme pokecali.
Mně se to líbilo, po dlouhé době jsem si připadala normální Našli jsme se trochu po haluzi, protože jsem měla poněkud zpoždění a když jsem přicházela k Morganovi, zaslechla jsem Nabaa nadávat, že jsem se na to asi vykašlala a ani jsem nedala vědět Kdyby neřekla moje jméno, tak bych si toho asi nevšimla, ale povedlo se.
Taky se mi to líbilo a doufám, že se nás příště srazí víc Jj to hledání bylo vážně vtipné, ale příště to už bude lepší, protože už na tebe máme mobil, takže nám neunikneš Až si budeš chtít zase připadat normální, tak se stav...
haci píše:Až za rok? Ale to je strašně dlouhá doba! Musíme něco spáchat dřív. PetraZelva má teď spoustu historek s Gill na vyprávění
yscully píše:haci píše:Až za rok? Ale to je strašně dlouhá doba! Musíme něco spáchat dřív. PetraZelva má teď spoustu historek s Gill na vyprávění
Nojo, taky bych ráda dřív, rok byl jenom realistickej odhad, optimistická varianta je někdy do podzimu
KayTee píše:A co takhle udělat nějaké víkendové stanování v kukuřičném poli?
petrazelva píše:KayTee píše:A co takhle udělat nějaké víkendové stanování v kukuřičném poli?
Jsem pro!
yscully píše:petrazelva píše:KayTee píše:A co takhle udělat nějaké víkendové stanování v kukuřičném poli?
Jsem pro!
Jo, akorat az budu mit volnej vikend, bude kukurice sklizena... Ceka me finis pripravy taboriste a tabor.
KayTee píše:
Stejně bych to viděla až někdy na srpen, kdy bude kukuřice zralá, abychom si ji mohli rovnou opejkat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník