Moderátor: KayTee
Luki píše:JJ kůže je úžasná... taky zbožňuju epicentrum a ty protilíky/zříceniny mne strašně zajímaj protože jsou od stejnýho autora... škode že nejsou už sehnatelné . Kdybych to věděl tak je řed čtyřmi lety v těch levných knihách beru po desítkách.
Luki píše:JJ kůže je úžasná... taky zbožňuju epicentrum a ty protilíky/zříceniny mne strašně zajímaj protože jsou od stejnýho autora... škode že nejsou už sehnatelné . Kdybych to věděl tak je řed čtyřmi lety v těch levných knihách beru po desítkách.
mona lisa píše:Luki píše:JJ kůže je úžasná... taky zbožňuju epicentrum a ty protilíky/zříceniny mne strašně zajímaj protože jsou od stejnýho autora... škode že nejsou už sehnatelné . Kdybych to věděl tak je řed čtyřmi lety v těch levných knihách beru po desítkách.
Skus antikvariaty. Zvyknu tam tieto knihy mavat.
Luki píše:Tuším že to bylo Thajsko? Ale nejsem si moc jistý.
kimberly píše:Inak sa mi páčilo aj to o tej zmiznutej archeologičke Kassandre Rubiconovej, Mulder so Scullyovou sa tam k sebe správali tak oficiálne a predstava blúdenia dažďovým pralesom tiež nemá chybu.
terentule píše:kimberly píše:Inak sa mi páčilo aj to o tej zmiznutej archeologičke Kassandre Rubiconovej, Mulder so Scullyovou sa tam k sebe správali tak oficiálne a predstava blúdenia dažďovým pralesom tiež nemá chybu.
To byly Zříceniny, že jo? Ty se mi líbily snad ze všech nejvíc...aspoň teda z těch, co jsem četla. Džungle bylo opravdu zajímavé místo
Leblanc píše:Zříceniny jsem nečetla, nepodařilo se mi je sehnat, ale ostatní knihy mám. Myslím, že je na čase, znovu si je přečíst, už si totiž nepamatuji o čem jsou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník