Dneska jsem v knihovně po 5ti letech objevila nové oddělení a donesla jsem si hned 4 knihy o Aktech. Do téhle jse se pustila ještě cestou domů. Po přečtení třetiny knihy (1.řady) musím ale konstatovat, že autor je hodněkrát totálně mimo. Určitě je to způsobeno i tím, že viděl jenom první tři řady a v tu dobu si ještě nedokázal představit, že bude dalších 6 řada a tudíž, že se hodně věcí vysvětlí.. Ale rozčilují mě takové věci, že třeba píše i o tom, že v jedné chvíli kouká Mulder napravo a při pohledu zepředu nalevo a tak podobně... Totální blbosti, které jsou opravdu způsobeny jenom střihem a tím, že některé scény se točily víckrát. Taky jsem se bavila na tom, když píše, že proč nemá Scully jmenovku na dveřích kanceláře. Přitom v první řadě přece ještě v kanceláři u Muldera tak úplně nesídlila..měla stůl nahoře mezi ostatními agenty..
Ale zase se mi líbí, že jsou zde vypsaní všichni herci, kteří se v seriálu objeví víckrát, jenom v jiných rolích.. a taky je z každého dílu vypsána nejlepší hláška a vystřižené scény.
A co vy? Četli jste někdo už tuto knížku? Co na ni říkáte