Moderátor: Xeninka
KayTee píše:Objevila jsem tuto stránku náhodou včera. Nejste tam někdo zaregistrovaný?
xloverin píše:Ja, ja ja
petrazelva píše:Každopádně je tam taky pod fandovskejma stránkama X-files dobrej trivia quiz. Taky perfektní zabiják času
xloverin píše:petrazelva píše:Každopádně je tam taky pod fandovskejma stránkama X-files dobrej trivia quiz. Taky perfektní zabiják času
Mne to hovor O chvilu vycerpam vsetky mozne otazky ( mam asi 43 000 bodov )
xloverin píše:Mne to hovor O chvilu vycerpam vsetky mozne otazky ( mam asi 43 000 bodov )
petrazelva píše:xloverin píše:Mne to hovor O chvilu vycerpam vsetky mozne otazky ( mam asi 43 000 bodov )
Jo, jak to člověk jednou vyčerpá, pak je to blbý, pak jen čekáš pár dní, než někdo nějaké nové přihodí... To je pak jediná výhoda toho, když jseš pár týdnů bez netu - můžeš zas šup hurá na trivii Což mi připomíná, že jsem tam naposledy byla ještě někdy v červnu v berlíně, hurá, budou nové otázky. Taky mám někde kolem 40 tisic, jestli si dobře vzpomínám..
G.Logan píše:No já už to asi tak měsíc zkouším, ale nemám čas
G.Logan píše:Tak jsem se konečně dostal k možnosti to vyzkoušet . No je to zajímavé aspon, že tam mají stránky LEVELU
terentule píše:G.Logan píše:Tak jsem se konečně dostal k možnosti to vyzkoušet . No je to zajímavé aspon, že tam mají stránky LEVELU
Takže je z tebe další člen Facebooku ?
Šíří se to jak moooor ! (No, já se už nakazila dost )
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků