Moderátor: Xeninka
Petraela_x píše:Ja som v pondelok videla Harry Potter 6 a musím povedať, že skvelé! Toľko vtipných scén! WOW super sme sa zabavili Odporúčam!
KayTee píše:Noc v muzeu 2... nechoďte na to..fakt hovadina. Nebýt tam těch rozkošných opiček, tak se ani nezasměju...
terentule píše:Tak Harry Potter byl fajn, dost se mi líbil, i když, stejně mi v každym filmu chybí některé scény a třeba konec mi přišel odfláknutý...a na druhou stranu mi většina scén, co nebyly v knize, přišla zbytečná. Jinak ale Jim Broadbent jako Slughorn byl naprosto výborný .
A jsem dost v rozpacích ze scény s tkaničkama
Calwen píše:terentule píše:Tak Harry Potter byl fajn, dost se mi líbil, i když, stejně mi v každym filmu chybí některé scény a třeba konec mi přišel odfláknutý...a na druhou stranu mi většina scén, co nebyly v knize, přišla zbytečná. Jinak ale Jim Broadbent jako Slughorn byl naprosto výborný .
Slughorn byl skvěle zahraný a taky Snape zase zářil (dost nehodící se výraz pro něj )
Na scénu s tkaničkama sem koukala s otevřenou pusou. Něco takovýho se jentak nevidí
Jinak slovo muckání mi po včerejšku leze dost na nervy...
terentule píše:Tak Harry Potter byl fajn, dost se mi líbil, i když, stejně mi v každym filmu chybí některé scény a třeba konec mi přišel odfláknutý...a na druhou stranu mi většina scén, co nebyly v knize, přišla zbytečná. Jinak ale Jim Broadbent jako Slughorn byl naprosto výborný .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník