Moderátor: Xeninka
KayTee píše:Já zrovna teď vidím zahájení olympijských her Česká výprava šla až jako 162.
G.Logan píše:Ted jsem se dodíval na Rytíře Nebes. Skvělý film, pro mě jako fandu military filmů to bylo nádherná podívaná, mohu jenom doporučit.
kimberly píše:Dnes v noci som sa u nás v letnom kine v amfitéatri váľala na zemi pri Báthoryčke. To že sme ležali na tráve na deke zrejme spôsobilo, že som celkom regulérne zaspala. No neviem...ale čakala som od toho teda viac.
KayTee píše:Včera jsem byla v kině na filmovém muzikálu Mamma Mia. Celý film provázely písně skupiny ABBA a musím říct, že celé kino se opravdu bavilo. To dokazuje i fakt, že na závěrečné titulky zůstali všichni sedět Od muzikálu nemůžete očekávat nějaký extra napínavý děj, ale Mamma Mia nám představuje vtipný romantický příběh, který nikoho neurazí.
Dvacetiletá Sophie, která nikdy nepoznala svého otce, se vdává a pár dnů před svatbou najde starý deník své matky. Podle zápisků měla v době přibližného početí její matka Donna spát postupně hned se třemi potencionálními otci. A Sophie se rozhodně všechny tyto tři pány vypátrat a pozvat na svojí svatbu. Jak jinak by přece zjistila, který je její otec?
Fakt, že Meryl Streepová umí zpívat, je všeobecně známý a nikoho tato skutečnost asi nepřekvapí.
Ale řeknu vám..vidět a slyšet zpívat Pierce Brosnana, to je vážení zážitek na celý život James Bond mu opravdu sluší víc. Ale to, že má tento herec evidentně smysl pro humor mě velice potěšilo.
Celkově mi tento film dodal tu správnou náladu a chuť sehnat si soundrack filmu nebo aspoň největší hity ABBY. Ještě když jsem usínala, zpívala jsem si: I have a dream.. .
Pro mě 100% (už jen pro Pierce), pro mého přítele 90% (- 10% kvůli Piercovi)
peta111 píše:KayTee píše:Včera jsem byla v kině na filmovém muzikálu Mamma Mia. Celý film provázely písně skupiny ABBA a musím říct, že celé kino se opravdu bavilo. To dokazuje i fakt, že na závěrečné titulky zůstali všichni sedět Od muzikálu nemůžete očekávat nějaký extra napínavý děj, ale Mamma Mia nám představuje vtipný romantický příběh, který nikoho neurazí.
Dvacetiletá Sophie, která nikdy nepoznala svého otce, se vdává a pár dnů před svatbou najde starý deník své matky. Podle zápisků měla v době přibližného početí její matka Donna spát postupně hned se třemi potencionálními otci. A Sophie se rozhodně všechny tyto tři pány vypátrat a pozvat na svojí svatbu. Jak jinak by přece zjistila, který je její otec?
Fakt, že Meryl Streepová umí zpívat, je všeobecně známý a nikoho tato skutečnost asi nepřekvapí.
Ale řeknu vám..vidět a slyšet zpívat Pierce Brosnana, to je vážení zážitek na celý život James Bond mu opravdu sluší víc. Ale to, že má tento herec evidentně smysl pro humor mě velice potěšilo.
Celkově mi tento film dodal tu správnou náladu a chuť sehnat si soundrack filmu nebo aspoň největší hity ABBY. Ještě když jsem usínala, zpívala jsem si: I have a dream.. .
Pro mě 100% (už jen pro Pierce), pro mého přítele 90% (- 10% kvůli Piercovi)
Mám podobný dojem z tohohle filmu - zrovna nedávno jsem to viděla - naprostá letní pohodovka, nic moc intelektuálního, ale byly tam někdy skvělé scénky a hlášky.
Je pravda, že písničky jsou chytlavé, ikdyž nejsem fanda Abby, tak se mi to líbilo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků